Starity

Mark Ruffalo elárulta, miért nem fog soha készülni önálló Hulk-film

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2024. február 21. 16:47 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 22.08.02.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Online online
2008-ban elkészült A hihetetlen Hulk című film Edward Norton főszereplésével. Azóta a karaktert átvette tőle Mark Ruffalo, de új önálló filmje sosem készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
2024. február 21. 21:19 #2
Ariella2001
Ariella2001
 
StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.14.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 0
Azonosító: 229442
Offline offline
Őszintén a streaming valóban probléma, de nem amiatt, amit mondott.
A Végjáték után a Marvel nagyot akart menni, és egy borzasztóan kiterjedt, és bonyolult univerzumot akart teremteni, emiatt behozott egy csomó új hőst pl. Kamala, mint Miss Marvel, Kate Bishop, az új Hawkeye, vagy éppen Cassie Lang, az új Hangya. Érthető módon a Marvel egy friss brigádot akart összehozni, mert Tom Holland is már kezd kiöregedni a barátságos és közkedvelt Pókember szerepéből.
Persze voltak értelmes sorozatok is, főleg az elején mint a Loki, ami majd ezek szerint a Deadpool szempontjából lesz most elsőként releváns, vagy éppen a Falcon and the Winter Soldier, ami bemutatta Sam átalakulását, vagy épp a WandaVision, de őszintén, a legtöbb sorozat totál értelmetlen volt, és felesleges pénzkidobás. Túl sokfelé terjeszkedtek túl hirtelen, emlékszem mikor kijött a Végjáték után az új fázis dátumokkal ellátott film-és sorozatlistája, le voltam döbbenve, hogy mennyi sorozat van, és mennyi mindent kellene látni, ahhoz, hogy egy darab filmet megérts. (Persze, régen is voltak sorozatok, mint a Shield ügynökei, vagy az Agent Carter, de azok kiegészítő sorozatok voltak nem nagyon tettek hozzá a sztori megértéséhez). De ezek az új sorozatok konkrétan a filmek elengedhetetlen részei.
Ha nem láttad a WandaVisiont, nem fogod érteni a Dr. Strange 2. részét. Ha nem láttad a Lokit, lehet nem érted majd a Deadpoolt. Ha nem láttad a Miss Marvelt, csak pislogsz, hogy Kamala mit keres az új Marvel Kapitány filmben.

Tehát a Marvel itt nagyon mellényúlt, túl hirtelen és túl sok karaktert hozott be, arról nem beszélve, hogy nagyon fókuszt us vesztetett. Annyira bonyolult és kiterjedt világot akart megalkotni, és annyira meg akart mutatni mindent és mindenkit IS, hogy időközben csak a megfelelő minőséget felejtette el hozzá kapcsolni.

Nem csoda, hogy a filmek is gyengén muzsikáltak. Őszintén, szerintem a Shang-Chi volt az egyetlen értékelhető film a Végjáték óta.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok