Starity

Meghan Markle elárulta, miért ment hozzá Harry herceghez

2024. május 11. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Meghan Markle arról mesélt, hogy miért ment férjhez Harry herceghez egy mentális egészségről szóló beszéde során.

hirdetés

Meghan Markle és Harry herceg pénteken (május 10.) megjelentek a Lightway Akadémián Nigéria fővárosában, Abujában. Részt vettek egy mentális egészségügyi csúcstalálkozón, amelynek a GEANCO Alapítvány adott otthont.

Az esemény során Harry herceg a színpadra lépett, hogy szívhez szóló beszédet tartson a mentális egészségről. Markle-t annyira lenyűgözte, hogy saját beszéde során nyíltan beszélt arról, hogy miért ment hozzá a feleségül.

Látjátok, miért vagyok a felesége? Annyira inspiráló, mert ő kimondja az igazságot

- mondta.

Majd ő is a mentális egészségre tért át:  

Ez olyasmi, amivel kapcsolatban még mindig viszonylag bizonytalanok vagyunk. De tudjátok mit? Minden egyes embernek ebben a teremben, a legfiatalabbnak, a legidősebbnek, minden egyes embernek van mentális egészsége. Ezért tehát vigyáznod kell magadra, hogy képes legyél vigyázni másokra. És más embereknek is tudniuk kell vigyázni magukra, hogy vigyázhassanak rád. Ez így működik. És nem szégyen elismerni, hogy ma rossz napod van, oké?

Hozzátette: 

Nem kell csendben szenvedni. Csak győződjetek meg róla, hogy vigyáztok magatokra, és ez a mentális egészségetekkel kezdődik, azzal, hogy tényleg beszéltek arról, ami épp felmerül bennetek.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek