Starity

Bruce Willis felesége ezt élte át, amikor megtudta, milyen beteg a férje

2024. május 08. 17:05   |   Szerző: Four

Emma Heming Willis elárulta, mit érzett, amikor tudatosult benne férje betegsége.

hirdetés

Bruce Willis felesége, Emma Heming a napokban vett részt az AFTD idei edukációs konferenciáján, amelyen férje betegségéről mesélt. 

Heming elárulta, hogy "kétségbeesetten kereste a támogatást", amikor megtudta, hogy milyen beteg a férje. (Willist tavaly frontotemporális demenciával diagnosztizálták, ez pedig nem csak a beszédre és a megértésre, hanem a személyiségre és a viselkedésre is ható betegség.)

A diagnózis azonban egyfajta új kiindulási pontot is adott a családnak:

Végre tudtam levegőt benni. Végre tudtam lélegezni, és éreztem, hogy egy óriási súly lekerül a vállamról. Minden jobbra fordult, amikor végre megkaptuk a diagnózist. Végre tudtam támogatást keresni, amelyre kétségbeesetten szükségem volt, nem csak a férjem, hanem az egész családom miatt is. 

- mondta, majd később így folytatta:

A célom az, hogy minél jobban felhívam a figyelmet az FTD-re. És ezzel mit szeretnék elérni? Hogy egy nap legyen rá gyógymód és kezelés. 

- mesélte. 

Heming pár hónapja nagyon kiakadt, amikor elolvasott egy Bruce Willisről szóló akkori hírt, mely szerint "már nincs öröm" a színész életében, amióta FTD-vel diagnosztizálták. Az asszony nem győzte cáfolni a pletykát, és arra kérte az újságírókat, "hagyják abba az ijesztegetést". 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek