Starity

Új területet hódít meg Robert Downey Jr.

2024. május 07. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Robert Downey Jr. idén ősszel debütál a Broadwayn a McNeal című új darabban, amelyet a Pulitzer-díjas Ayad Akhtar írt, és Bartlett Sher rendez.

hirdetés

Robert Downey Jr. ősszel debütál a Broadwayn a McNeal című új darabban, amelyet a Lincoln Center Színház állít színpadra, szeptember 30-án mutatják be New Yorkban. A darab szigorúan korlátozott ideig, november 24-ig lesz műsoron.

Downey május 7-én osztotta meg a hírt az Instagramon, és ezt írta:

A Broadwayn debütálok az új darabban, a MCNEAL-ben a Lincoln Center Színházban! Tudtam, hogy Ayad új darabjában akarok szerepelni, még mielőtt befejeztem volna az olvasását, aztán amikor meghallottam, hogy Bart rendezi a darabot a Beaumont színházban, megpecsételte az üzletet.

Majd így folytatta:

Már 40 éve annak, hogy utoljára álltam a "deszkákon", de remélhetőleg gyorsan le fog peregni a por. Az MCNEAL egy időszerű és fontos történet a kreatívok jövőjéről, és szándékomban áll igazságot tenni benne.

A szinopszis szerint Downey fogja alakítani Jacob McNealt, aki "az egyik legnagyobb" író és "örökös jelölt az irodalmi Nobel-díjra".

De McNealnek van egy fia, akivel rossz viszonyban van, egy új regénye, régi sérelmei és a mesterséges intelligencia iránti egészségtelen vonzalma is

- teszi hozzá a szinopszis.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek