Starity

Aggódnak Justin Bieberért a barátai

2024. április 25. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesért a Coachella fesztivál óta aggódnak a barátai: szerintük valami nincs rendben vele.

hirdetés

Justin Bieber barátai tartanak attól, hogy az énekes ismét visszaesik: a híresség a nemrég megrendezett Coachella fesztiválon soványnak és elveszettnek tűnt - de hosszú idő után először fellépett, egy szám erejéig csatlakozott Temshez. 

Úgy tűnt, mintha a közönség soraiból csatlakozott volna. Jó jel, hogy elég komfortosan érezte magát ahhoz, hogy színpadra lépjen, és a rajongói azt remélik, ezt azt jelenti, hamarosan új zenével áll elő. 

- mondta az InTouchWeekly forrása.

Ugyanakkor az illető szerint a színpadon kívül elég zavartnak tűnt. 

Bieber majdnem két éve mondta le a koncertjeit, miután lebénult a fél arca. Szerencsére azóta felgyógyult, de minden jel szerint kerüli a reflektorfényt azóta is. 

Továbbra is elég sérülékeny állapotban van, és egész hétvégén zavartnak tűnt. Végre visszakapta az egészségét, de a barátai aggóndak érte, hogy ismét visszaesik. Elég komoly érzelmi hullámvasút jellemző rá. 

Bieber Lyme-kórral, depresszióval és dühkezelési problémákkal küzdött, emellett bevallotta, hogy alkoholfüggő volt, és "elég kemény drogokkal élt" a legmélyebb időszakában. 

Felesége, Hailey Bieber mindenben segít neki, de egy ideje arról érkeznek pletykák, hogy a házasságuk mélypontra jutott. 

Hailey mindent megtesz Justinért, de ő sem tudja megakadályozni, ha Justin újra visszaesik. A kapcsolatuk most épp nem a legtökéletesebb, de Hailey retteg attól, hogy mi történik Justinnal, ha ő nincs mellette. Képtelen elhagyni. 

- mesélte a bennfentes. 

Nem hajlandó feladni Justint. A házasságuk az első helyen van számára, és az is, hogy megőrizze Justin egészségét. A Coachella nagy dolog volt Justintól, mindenki szurkol neki. De ettől függetlenül még mindig nagyon sérülékeny. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek