Starity

Férjhez ment Christina Hendricks, a Mad Men sztárja!

2024. április 23. 21:09   |   Szerző: Four

Hétvégén, New Orleansban mondta ki a boldogító igent a Mad Men sztárja.

hirdetés
Férjhez ment Christina Hendricks, a Mad Men sztárja!
Fotó: hu.depositphotos.com

Férjhez ment Christina Hendricks, a Mad Men sztárja: a színésznő és George Bianchini hétvégén New Orleansban, háromnapos lagzi során fogadott örök hűséget egymásnak. (Ide kattintva látható az esküvői fotó.)

Hendricks elárulta, mindkettejüknek nagyon fontos a város: 

Mindig is szerettem, és George is imádta a várost, már mielőtt találkoztunk akkor is. Amikor elkezdtünk randizni, az ország két szegletében éltünk, és New Orleans volt a találkozási pont. Úgy érzem, ez a mi városunk, még ha külön-külön is szerettünk bele.

- mondta a People-nek.

A híresség bevallotta, leginkább ő foglalkozott az esküvő megszervezésével: 76 vendéget hívtak, mert szerettek volna nagyobb vendégsereget.

Ez a létszám bizonyult a legmegfelelőbbnek, így tudtunk mindenkivel beszélgetni anélkül, hogy túlterheltek lettünk volna. De egyértelműen nem egy kicsi, bensőséges esküvő volt. Nem, szerettünk volna ünnepséget - nagy ünnepséget.

- mesélte Hendricks.

A színésznő határozott színeket választott dekorációnak: a szilva, csokoládé és halványrózsaszín árnyalatait, mert úgy érezte, ez tökéletes "gót, sötét, szexi" hangulatot teremt. A ruhája pedig egy extavagáns Katya Katya kreáció volt, és annyira megtetszett neki a próba során, hogy elsírta magát. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek