Starity

Céline Dion visszatért! Művészi fotók készültek róla

2024. április 23. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő kénytelen volt lemondani a koncertjeit a betegsége miatt, de most visszatért.

hirdetés

Céline Dion jobban van! Az énekesnő a francia Vogue hasábjain pózolt, és különleges, merész fotók készültek róla a magazinban. 

Dionról 2022-ben derült ki, hogy súlyos idegrendszeri betegséget diganosztizáltak nála az úgynevezett "merev ember"-szindrómát, amelynek következtében fájdalmas izomgörcsei vannak. 

Az 55 éves híresség kénytelen volt lemondani a koncertjeit, mert annyira rossz volt az állapota - most bár még mindig küzd a betegséggel, de úgy tűnik, már képes nyilvánosság előtt mutatkozni. 

Még nem győztem le a betegséget, még mindig itt van és itt is lesz. Remélem, hogy megtaláljuk a csodát, megtaláljuk a módját a kutatások segítségével, hogy hogyan lehet legyőzni. De jelenleg meg kell tanulnom, hogyan éljek együtt vele. 

- jelentette ki. 

Az énekesnő elárulta, heti ötször nagyon keményen edz és énekterápiára jár.

Vagy úgy edzek mint egy sportoló, és nagyon keményen dolgozom, vagy leállok és akkor vége: otthon maradok, a dalaimat hallgatom, a tükör előtt állok és magamnak énekelek. A lehető legjobb akarok lenni. 

- mondta. 

Dion hozzátette, megtiszteltetésnek érzi, hogy a francia Vogue címlapján lehet, annak ellenére, hogy "egészségesebb és szebb is volt a harmincas éveiben."

Nagyon büszke vagyok arra, hogy 55 éves vagyok és arra kérnek, áruljam el a szépségem titkát. Ma már egy olyan nő vagyok, aki erős és bizakodó a jövőt illetően. 

- jelentette ki.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek