Starity

Taylor Swift készen áll arra, hogy Kim Kardashiannal csatázzon

2024. április 25. 20:08   |   Szerző: Four

A két híresség között évek óta elmérgesedett a viszony, Taylor most készen áll egy újabb csatára.

hirdetés

Taylor Swift készen áll a harcra: az énekesnő az új lemezén az exei mellett ősellenségének, Kim Kardashiannak is üzent. (Swift és Kardashian között már 2016 óta megy a harc, amely Kanye West botrányával robbant ki. Kardashian megszellőztetett egy telefonhívást Kanye és az énekesnő között, Swift pedig azóta több nyilatkozatban is hangsúlyozta, Kardashian a saját előnyére átszerkesztette a felvételt.)

Taylor "thanK you aIMee" című dala például egy az egyben a reality-sztárnak szól, a címben kiemelt betűk egyértelműen utalnak rá. 

Swift a Life & Style forrása szerint felkészült arra, hogy nem csak Kim, hanem Kanye West is beszáll az adok-kapokba. 

Taylor nem írt volna dalt Kimnek célozva, ha nem állna készen a támadásokra. De nem akar megtorlást, mert úgy gondolja, a dal magáért beszél. Egyértelmű, hogy nem érdekli, mi lesz a következménye. 

- mesélte az illető, aki szerint lehetséges, hogy Kanye Westnek is lesz egy-két szava az albumhoz. 

Embed from Getty Images

A nagy kérdés az, hogy Kanye reagál-e a "thanK you aIMee", illetve a "Cassandra" dalokra, amelyben többek között utalás van a bizonyos telefonhívásra. Elég biztos vagyok benne, hogy Kanye valamikor válaszolni fog. A felesége, Bianca csodásnak tartja a lemezt, úgy hallottam, szereti Taylor dalait és úgy gondolja, fair play volt ez az énekesnő részéről.

- mondta. 

Ugyanakkor egy másik bennfentes szerint Kim már továbblépett, és örülne neki, ha Taylor is ezt tenné:

Kim valószínűleg bánja, hogy hazudott a hírhedt videó megszerkesztéséről, de annyi igaz, hogy teljesen Kanye szemszögéből látta a dolgokat. Tulajdonképpen a férjét védte. Biztos vagyok benne, hogy Kim tisztázhatná, mi történt, és miért tette, amit tett, de nem hiszem, hogy bele akar menni újra abba szituációba. Csak darázsfészekbe nyúlna vele. 

- mondta a forrás. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek