Starity

Már Jennifer Lopeznek is elege van abból, hogy Ben Affleck folyton cigizik

2024. április 16. 07:07   |   Szerző: Four

A híresség nagyon sokat dohányzik, és ezt még az eddig toleráns J.Lo se bírja már.

hirdetés

Jennifer Lopez besokallt: a színész-énekesnőnek elege van abból, hogy Ben Affleck dohányzik. A Life & Style forrása elmesélte, hogy Lopez új szabályokat állított fel: Ben nem cigizhet a közelében illetve az otthonukban sem:

J.Lo imádja Bent, de elege lett a cigarettákból. Eleinte azért fogadta el, mert ez Ben egyetlen rossz szokása, és nem akart panaszkodni, de ki nem állhatja. 

A színész egyébként 2005-ben, hipnózis segítségével leszokott a cigiről, de Lopez abban bízik, hogy ezúttal végleg feladja ezt a negatív szokást. 

Jennifer utálja a cigarettafüstöt, és ami még rosszabb: érzi Ben ruháin. Habár Ben most már csak kint dohányzik, Jennifer azt kívánja, bár ne cigizne egyáltalán.

- tette hozzá az illető. 

Érdekesség, hogy tavaly pont arról írtunk, a dohányzás miatt különbözött össze J.Lo illetve Ben exe, Jennifer Garner. Míg előbbi sokkal elfogadóbban viszonyult a kérdéshez, Garner állítólag nagyon dühös volt, hogy Ben a gyerekeik előtt is szokott cigarettázni. Most úgy tűnik, ugyanazon az állásponton van a két Jennifer: szeretnék, ha Ben minél előbb leszokna. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek