Starity

Ben Affleck egyik gyermeke új nevet választott magának: a nagyapja temetésén vallotta be

2024. április 12. 09:09   |   Szerző: Four

Jennifer Garner és Ben Affleck egyik gyermeke nevet változtatott, nemrég derült ki.

hirdetés
Ben Affleck egyik gyermeke új nevet választott magának: a nagyapja temetésén vallotta be
Fotó: hu.depositphotos.com

Jennifer Garner és Ben Affleck középső gyermeke, Seraphina Affleck nevet változtatott: az anyai nagyapja, Michael Garner temetésén mondott beszédéből derült ki, hogy az új keresztneve Fin. 

Helló, a nevem Fin Affleck

- mutatkozott be a szertartáson, mielőtt felolvasott egy részletet a Bibliából. Az eseményt a West Virginia templom Facebook-oldalán élőben is követni lehetett, ezért aztán hamar körbejárta a világsajtót Jennifer és Ben gyermekének döntése. Fin öltönyt és nyakkendőt viselt a temetésen, illetve párcentisre vágatta a haját. 

A két színész egyelőre nem nyilatkozott Fin döntéséről, ám Jennifer Garner korábban azt mesélte a gyermeknevelésről, szerinte a legnehezebb része, hogy szabadjára kell engednie a csemetéit, és hagyni, hogy ők alakítsák a saját életüket. 

Nagyon nehéz nem kimondanom, hogy "én ezt így látom", vagy hogy "szerintem ezt kellene tenned". Tényleg rá kell harapnom a nyelvemre. 

- mondta. 

Fin egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol mostohatestvérével, Emme Munizzal, akiről édesanyja, Jennifer Lopez korábban már elárulta, hogy gendersemleges névmást (they/them) használ. 

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek