Starity

Pete Davidson úgy döntött, hogy nem folytatja az életéről szóló sorozatot

2024. március 21. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Pete Davidson úgy döntött, hogy nem folytatja a Bupkis című sorozatát, hiába rendelték be tavaly a második évadot.

hirdetés

Pete Davidson úgy döntött, hogy nem folytatja a Peacock Bupkis című sorozatát, annak ellenére, hogy tavaly megújították a második évadra. 

A THR-nek nyilatkozva a következőket mondta:

Mindig is úgy tekintettem a Bupkisra, mint egy ablakra az életembe, mivel annyira személyes, a küzdelmeimről és a családomról szól. Miután közel egy évtizedig a magánéletem szerepelt a médiában, szerettem volna egy esélyt, hogy a saját történetemet a magam módján meséljem el. Minden eddigi munkám közül messze a Bupkis az, amire a legbüszkébb vagyok. Nagyon hálás vagyok Lorne Michaelsnek és a Broadway Video-nak, a Peacocknak, a Universal Televisionnek, valamint a csodálatos színészeknek és íróknak, hogy segítettek valami őszinte, vicces és szívből jövő alkotást létrehozni. Azt is érzem, hogy az életemnek ez a része befejeződött. Nagyon izgatottan várom a következő fejezetet, és azt, hogy ti is láthassátok. Köszönöm mindenkinek, aki támogat, mert örökké hálás leszek.

A források szerint Davidson "ügynöke a hét elején e-mailt küldött Peacocknak, de nem volt hajlandó tájékoztatni a Broadway Videot". A döntésnek állítják, hogy "semmi köze nem volt az iparági szintű költségvetési megszorításokhoz".

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek