Starity

Újabb összeesküvés-elmélet? Mégsem Katalin hercegné vásárolgatott Vilmos herceggel?

2024. március 20. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Két napja írtunk meg, hogy végre előkerült Katalin hercegné, azonban a TMZ szerint lehet, hogy mégsem ő vásárolgatott Vilmos herceggel a mezőgazdasági boltban.

hirdetés

A TMZ egyik vezető producere és műsorvezetője arról beszélt, hogy a nemrég közzétett videóban talán mégsem Katalin hercegnét lehet látni. 

Hónapok óta mindenki Katalin hollétéről érdeklődik, az aggodalom pedig csak fokozódott, amikor kiderült, hogy a közelmúltban készült anyák napi fotóját megszerkesztették. Tegnapelőtt egy új videót tett közzé a TMZ, amelyen állítólag Katalin és Vilmos herceg sétálnak a Windsor Farm Shopban, de sokan megkérdőjelezik, hogy valóban ők vannak-e a videón.

Nagyon sokszor megnéztem ezt a videót, és igen, a megérzésem az volt, hogy ő az, de aztán elkezdtem nézni néhány kommentet és dolgot, amit az emberek írtak arról, hogy miért nem hiszik, hogy ő az, és mondanak valamit... a magasságával kapcsolatban, a magasságával kapcsolatban Vilmoshoz képest, hogy más a szeme, néhány dolog felmerült az állával kapcsolatban. Rengeteg különböző részletet emeltek ki az emberek, még azt is, ahogy ez a nő jár

- mondta Charles Latibeaudier, a TMZ producere.

Azelőtt 95 százalékban biztos voltam. Amikor először megláttam, azt mondtam, hogy »Ó, ez ő«. És kétségtelenül úgy néz ki, mint Vilmos, de még Vilmost is néhányan elemezték, hogy talán nem ő az. Végtelen rejtély van a dolog mögött, és a nagyobb kérdés az, hogy ha nem ő az, akkor »hol van Katalin, és mi történik vele?«.

Hozzátette:

Miért lenne benne a palota, már ha benne vannak, egy újabb átverésben, hogy elhitessék velünk, Katalin jól van. Hiszen ott volt az anyák napi fotó, akkora baklövés volt, miért tennék megint? Ami miatt először azt hittem, hogy ő az, mert kizárt, hogy megint ilyet csinálnának. Első alkalommal lebuktak, nem tennék meg újra

- hitetlenkedett Latibeaudier.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek