Starity

Johnny Depp vállalhatatlanul viselkedett egy forgatáson?

2024. március 20. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Lola Glaudini azzal vádolja Johnny Deppet, hogy kiabált vel a Betépve forgatásán. A színész a képviselőin keresztül reagált a vádakra.

hirdetés
Johnny Depp vállalhatatlanul viselkedett egy forgatáson?
Fotó: hu.depositphotos.com

Johnny Deppet azzal vádolják, hogy 2001-es Betépve című filmjének forgatásán szidalmazott egy mellékszereplőt. Lola Glaudini a filmben Rada szerepét játszotta, és több mint 20 évvel később beszélt a forgatáson szerzett tapasztalatairól.

A sérelmek a Powerful Truth Angels podcast egyik epizódjában hangzottak el az év elején, de most kezdtek elterjednek el az interneten. 

Glaudini azt állítja, hogy Ted Demme rendező arra utasította, hogy "törjön ki nevetésben", miután Depp elmondta az egyik szövegét, de azt mondja, a színész leszidta őt ezért.

[Depp] elmondja a monológját. Hallom a végszót, én pedig haha, nagyot röhögök vagy bármi. Johnny Depp, amikor azt mondják, hogy vágás, odasétál hozzám, odajön hozzám, az arcomba dugja az ujját, és azt mondja: »Ki a f*sznak képzeled magad? Mit képzelsz, ki a f*sz vagy te? Fogd be a kib*szott pofád. Itt vagyok, és próbálom elmondani a szövegemet, te meg kib*szottul elvonod a figyelmet. Te kib*szott idióta. Ó, most, most már nem is olyan vicces? Most már be tudod fogni? Most már be tudod fogni a kib*szott pofádat?«

- mesélte. 

Az első napom volt a forgatáson, még sosem találkoztam vele. Ez volt az első stúdiófilmem, addig csak indie-ket csináltam. És az a sztár, akit bálványoztam, akivel annyira izgatottan vártam, hogy együtt dolgozhassak, az arcomba kiabált. Csak az járt a fejemben, hogy »Ne sírj, ne sírj, ne sírj, ne sírj«

- tette hozzá.

Glaudini azt mondja, hogy Depp később valamiféle bocsánatkérés félét intézett hozzá, de ő úgy tett, mintha semmi baj nem lenne az apjától kapott tanácsok miatt.

Johnny azt mondta: »Tudod, szóval korábban a karakteremben maradtam, ezt a bostoni akcentust csinálom, és ez tényleg kib*szott velem. Szóval egy kicsit feszült vagyok, meg ilyenek. Szóval csak meg akartam győződni róla, hogy minden rendben van, meg minden?« Én csak néztem rá, és azt mondtam: «Nem tudom, miről beszélsz?« Persze, hogy tudtam.

Depp csapata közleményt jutatott el a Varietynek az eset kapcsán.

Johnny mindig kiemelten kezeli a jó munkakapcsolatot a stábbal és a munkatársakkal, és ez az elbeszélés nagyban eltér az akkori forgatáson lévő többi tag visszaemlékezésétől

- írták a képviselők.

Samuel Sarkar, a Betépve hangtechnikusa is kiadott egy nyilatkozatot, amelyben azt írta:

Hangmérnökként folyamatosan figyelsz arra, hogy mi történik a forgatáson, figyelsz a zajokra, hallgatod a csevegést. Valójában konkrétan Johnny hangját hallgattam, hogy ellenőrizzem, nincs-e interferencia, mind a próbák, mind a felvételek alatt. Soha nem hallottam semmi ilyesmit - és ez egy figyelemre méltó esemény lett volna.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek