Starity

Angelina Jolie által tervezett ruhát viselt Jon Batiste felesége 2024-es Oscar-díjátadón

2024. március 12. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Angelina Jolie tervezett egy ruhát a 2024-es Oscar-díjra, amelyet Jon Batiste felesége, Suleika Jaouad viselt.

hirdetés

Jon Batiste felesége, Suleika Jaouad lenyűgöző ruhát viselt a 2024-es Oscar-gálán. A divattervező, aki a csillogó ruhát megálmodta, nem más, mint Angelina Jolie!

Jolie a Atelier Jolie nevű divatcége keretében segített megtervezni a selymes aranyszínű ruhát. A szoknyán egy Jon Batiste-t ábrázoló festmény is szerepelt, amelyet az American Symphony című dokumentumfilmjük ihletett, amely Jaouad küzdelmét követi a rákkal. 

Jaouad hétfőn (március 11-én) az Instagramon osztott meg további képeket a ruhájáról, és kifejezte a háláját Jolie-nak.

A ruhámat az egyetlen Angelina Jolie tervezte, kiegészítve az American Symphony által inspirált selyemfestménnyel, amelyet a zseniális művész, Chaz Guest készített

- írta.

Általában rettegek attól, hogy ilyesmit vegyek fel. Miután az elmúlt két évben kezelés alatt álltam, igazi gyűlölet-szerelem viszonyom van a ruhákkal. De Angelina látott, és olyan gyönyörűnek éreztem miatta magam, hogy a ruhapróbánk alatt folyton könnybe lábadt a szemem.

Majd így folytatta:

Az, hogy az American Symphony története a ruhám anyagán szerepel szó szerint, olyan, mintha egy térkép lenne arról, hogy hol jártunk és milyen messzire jutottunk. Ez a szeretet és a kreatív erők megtestesülése, amelyek végigkísértek minket.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek