Starity

Kate Middleton elnézést kért azért, mert elrontotta a családi fotójukat

2024. március 12. 20:08   |   Szerző: Four

A hercegné nemrég egy olyan fotót posztolt, amelyen ismét Photoshop-bakit vétett.

hirdetés

Sokan felkapták a fejüket Katalin hercegné legutóbbi fotóját látva. A híresség Anyák napja alkalmából rakott ki egy a gyerekeivel közös képet, ám a sasszemű rajongók azonnal észrevették a Photoshop-bakikat a fényképen. Többek között Charlotte hercegnő egyik kezénél illetve George karjánál is láttak furcsaságokat, emellett sokak szerint Katalin hercegné arca is úgy lett odaszerkesztve a fényképre. 

Úgy tűnt, csak olaj volt a tűzre az alkotás: Kate Middleton egészségi állapota miatt amúgy is felfokozott médiafigyelem irányult a brit királyi családra, így aztán a hercegné úgy érezte, nyilatkoznia kell ezzel kapcsolatban:

Mint oly sok amatőr fotós, alkalmanként én is kísérletezem a szerkesztéssel. Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiket összezavart a tegnap megosztott családi fotónk. Remélem, mindenki nagyszerűen ünnepelte az Anyák napját, C. 

- írta X-en. 

A hercegnét januárban műtötték hasi probléma miatt, és azóta már hazatérhetett a kórházból - a habár a brit királyi család már korábban kiadott egy közelményt arról, hogy csak Húsvét táján fog visszatérni a kötelezettségeihez a hercegné, a rajongók vadabbnál vadabb elméleteket gyártottak Kate távolléte okán. Egyesek szerint mesterséges kómában tartják - bár ezt cáfolta, hogy nemrég az édesanyjával fotózták kocsikázás köben.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek