Starity

Kiakadtak Jimmy Kimmelre, amiért viccet csinált Robert Downey Jr. függőségéből

2024. március 11. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Jimmy Kimmel volt idén is az Oscar-gála házigazdája. Az este alatt poént csinált abból, hogy Robert Downey Jr. az utóbbi időben rengeteg díjat nyert el az Oppenheimerrel, amibe belekeverte a színész függőségét is.

hirdetés

Jimmy Kimmelt a 2024-es Oscar-gálán, vasárnap (március 10.) Robert Downey Jr. függőséggel folytatott küzdelméről tett nem túl frappáns megjegyzése miatt érte a kritika.

Gratulálok [Cillian Murphy] kollégájának, Robert Downey Jr.-nak. Ezzel elszállt Robert Downey Jr. karrierje. Nos, nem csak a karrierje

- viccelt. 

Downey először csak mosolygott, és megkocogtatta az orrát, miközben az emberek hangosan nevettek Kimmel megjegyzésén.

Mi van az orroddal? Vagy ez egy drogos mozdulat volt, amit tettél?

- kérdezte aztán Kimmel.

A színész, aki 2003 óta józan, jelezte Kimmelnek, hogy menjen tovább, miközben a kamera rajta maradt.

Kimmel nem állt meg itt:

Nézzétek ezt a srácot, annyira jóképű, annyira tehetséges. Minden díjat megnyert, amit csak lehet. [...] Még 20 évvel ezelőtt sem mentek ilyen jól a dolgok Robertnek. Ő játszotta a főgonoszt, és - javítsatok ki, ha rosszul tudom - egy olyan filmben, ahol Tim Allen kutyává változik.

Majd így folytatta: 

Ha valaha is úgy döntenek, hogy remake-lik azt a filmet, nekem pont van egy emberem, aki eljátszhatná Tim Allent. Messinek van egy túladagolási jelenete, ha láttad, tudod, hogy hihetetlen

- ekkor a kamera megmutatta Messit, a kutyát az Egy zuhanás anatómiájából.

A közösségi médiában sokaknak nem nyerte el a tetszését a poént. Volt olyan felhasználó, aki a tavalyi esetre utalva azt kommentálta, hogy "bárcsak Robert Downey Jr. felpofozta volna Jimmy Kimmelt".

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek