Starity

Camila Cabello elárulta, valójában miért hagyta ott a Fifth Harmonyt

2024. március 07. 08:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő most elárulta, hogy miért hagyta ott a Fifth Harmony együttest.

hirdetés

Camila Cabello 2016-ban, négy év után vált ki a Fifth Harmony együttesből, amelynek tagjai Normani, Ally Brooke, Dinah Jane és Lauren Jauregui voltak. 

Az énekesnő most a Call Her Daddy podcastben mesélt bővebben a döntésének okáról:

Elkezdtem eltávolodni az együttes koncepciójától, de úgy éreztem, hogy ők még mindig nagyon szenvedélyesen vettek részt benne. Azt éreztem, hogy már nem vagyok boldog, nem vág egybe az elképzeléseimmel a munkám. 

- mondta, majd így folytatta:

Emlékszem, hogy turné közben reggel hétkor felkeltem, és elmentem a garázsbandámhoz dalokat írni. Nem akartam mindenki előtt csinálni, és a szenvedélyem írásba fordult át. 

Cabello eleinte úgy gondolta, hogy csak más előadóknak fog dalokat írni, de végül rájött, ő akarja énekelni a saját dalait. 

Az énekesnő kijelentette, hogy "a Fifth Harmonyban nőtt fel", és most már "tud emlékezni az örömteli pillanatokra, amelyeket akkoriban élt át."

Cabello kiválása kapcsán úgy tűnt, hogy nagyon megsértődtek a tagok: az eset után kiadott közleményükben elárulták, hogy Camila "menedzsmentje által tudták meg" az énekesnő döntését. 

A fagyos búcsú ellenére azonban most lehetséges, hogy összeállnak egy újabb szám erejéig a lányok: a Page Six több forrása is utalt arra, hogy készülőben lehet egy új közös szerzemény.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek