Starity

Brad Pittnek dühkezelési problémái vannak?

2024. február 21. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Brad Pittet Angelina Jolie vádolta meg korábban családon belüli erőszakkal. Most pedig Edward Zwick rendező írt az önéletrajzi könyvében a színész agressziós problémáiról.

hirdetés
Brad Pittnek dühkezelési problémái vannak?
Fotó: hu.depositphotos.com

Edward Zwick rendező nemrég jelentette meg a Hits, Flops, And Other Illusions: My Fortysomething Years In Hollywood című önéletrajzi könyvét, amiben Brad Pittről is ír. 

Első pillantásra nyugodtnak tűnik, de ha dühös, kiszámíthatatlanná tud válni, amire nem egyszer emlékeztettek

- árulja el a színésszel folytatott hangos vitáiról. Pitt akkoriban még viszonylag ismeretlen volt, és a Szenvedélyek viharában című drámát forgatták együtt. A könyvből kiderül, hogy különösen ingerlékeny volt, ha érzelmes jeleneteket kellett forgatnia.

Többször volt vita, kiabálás, székrepülés

- emlékszik vissza Zwick. 

Az Angelina Jolie-val a hat gyermekük felügyeleti jogáért folytatott, évekig tartó bírósági vitában a színésznő már többször is olyan dokumentumokat nyújtott be, amelyekből kiderült, hogy Pitt erőszakos lehet. Többek között a család Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőútján egy vita során állítólag fizikai erőszakra is sor került: "Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütötte" - áll a New York Times által idézett bírósági dokumentumokban

Brad Pitt állítólag a feleségére is rátámadt, megragadta és megrázta.

Mindenki megijedt és sírt

- állítja Jolie a jegyzőkönyvben.

via OK Magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek