Starity

Ezért utál Robert Pattinsonról beszélni Kristen Stewart

2024. február 15. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő bevallotta, miért nem szeret volt barátjáról nyilatkozni a sajtónak.

hirdetés

Kristen Stewartnak elege van abból, hogy az interjúk során mindig exéről, Robert Pattinsonról kérdezik. Erről a Rolling Stone-nak számolt be:

Én és Rob már nem beszélhetünk folyton ugyanerről a sz*rról, mert kib***ottul fura. Olyan, mintha valaki folyton arról kérdezne - és itt szó szerint évtizedekről van szó - "De mi is volt, amikor végzős középiskolás voltál?" Ilyenkor azt gondolja az ember, hogy "Ne már! Nem tudom!"

- fakadt ki. 

Pattinson és Stewart 2009-ben, az Alkonyat forgatása során jött össze: nem csak az életben, a filmvásznon is egy párt alakítottak évekig, 2013-ban azonban Stewartról árulkodó fotók készültek, amint Rupert Sanders rendezővel ölelkezett. A hűtlenségi botrány után pedig véget is ért a kapcsolatuk. 

Habár a szerelmük drámai véget ért, minden jel szerint jó viszonyt ápolnak: tavaly a színésznő még Robert szülinapi partijára is benézett az Alkonyat rendezőjével, Catherine Hardwicke-kel. 

A szakítás óta mindketten megállapodtak: Robert eljegyezte Suki Waterhouse-t, aki épp az első gyermekükkel várandós, Kristen pedig Dylan Meyer menyasszonya, akivel 2021-ben jött össze.

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek