Starity

"Mindenki azt hitte, megőrültem!" - ezért gondolták ezt Jennifer Lopezről a kollégái

2024. február 15. 17:05   |   Szerző: Four

A híresség mesélt arról, milyen bonyodalmak voltak az életében az utóbbi egy évben.

hirdetés

J.Lo elhatározta, ha törik, ha szakad, ő elkészíti az új albumához tartozó filmet. A színész-énekesnő a The Hollywood Reporternek mesélt arról, milyen akadályokba ütközött, amikor nekifogott a projektnek. Elmondása szerint a végén úgy alakult, hogy ő finanszírozta a film gyártását, amely a Variety szerint nagyjából 20 millió dollár lehetett. Amikor elkészült, akkor bólintott rá az Amazon a film kiadására. 

Túlléptük a költségkeretet. Ebből a szempontból elég nagy kihívás volt: mintha a világ összes pénze sem lett volna elég a projektre. Nem volt egy stúdió, amely végtelen tartalékot biztosított volna nekünk. Ez egy független munka volt, amelyet én finanszíroztam. Tehát a gyártás kihívás volt.

- mondta, és így folytatta:

Mindenki azt gondolta, megőrültem, hogy egymagam finanszírozom a filmet. Eleinte ez nem így volt, de az az opció kiesett. Az utolsó pillanatban mondták vissza az együttműködést, és akkor ott voltunk, hogy "Oké, csinálunk két videót, vagy nekivágunk és megcsináljuk az egészet?"

Lopez ezek után elkezdett tárgyalni a produkciós irodája társelnökével, Elaine Goldsmith-Thomasszal. 

Beszélgettünk arról, hogy megcsinálom a projektet, vagy legyen csak a két videó és a hagyományos utat választom. De úgy döntöttem, nem akarom. Látni akartam egyben, amit elképzeltem. 

A This Is Me... Now: A Love Story musicalként és J.Lo életének vizuális interpretációjaként lett beharangozva. Előzménye pedig a This Is Me... Then című album, amely 2002-ben készült, és a híresség múzsája szintén Ben Affleck volt. 

Az album és a film február 16-án jelenik meg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek