Starity

Alyssa Milano kitálalt: nyilatkozott arról, hogy kirúgatta-e a Bűbájos boszorkákból Shannen Dohertyt

2024. február 05. 10:10   |   Szerző: Four

Óriási az ellentét a két híresség között, kiderült, hogy látja a dolgokat Alyssa Milano.

hirdetés

Most végre Alyssa Milano is hosszabban nyilatkozott a Bűbájos boszorkák körül kirobbant botrányról - Holly Marie Combs ugyanis a súlyos betegséggel küzdő Shannen Doherty pocastjében kijelentette, Milano érte el, hogy Dohertyt kirúgják a sorozatból. (Shannen egyébként ugyanebben a podcastben azt is elárulta, hogy minden nap sírt Milano miatt, illetve, hogy "vannak emberek, akiket nem akarna látni a temetésén.")

Minderre a színésznő az Orlandóban megrendezett MegaConon reagált, egy Bűbájos boszorkák közönségtalálkozón, amelyre nem kísérték el a kolléganői. 

Tudtam, hogy ez így vagy úgy, de szóba fog kerülni, és nagyon körültekintően szeretnék reagálni. Annyit fogok mondani, hogy szomorú vagyok. Nem azért, ahogy ez az egész hat az életemre. A fanok miatt vagyok a legszomorúbb, és azért mert egy olyan műsort, ami sokaknak nagyon sokat jelentett, most elhomályosítja az a toxikusság, ami még a mai napig, majdnem negyed évszázaddal a megjelenése után is tart. Szomorú vagyok, hogy vannak, akik ezen nem tudnak túllépni. És szomorú vagyok azért is, mert nem tudjuk egyszerűen csak megünnepelni annak a sorozatnak a sikereit, amely annyi mindent jelentett mindegyikünknek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

A híresség hozzátette, hogy azok az évek, amikor forgatta a sorozatot, nagyon nehezek voltak számára. 

Az életem utóbbi 25 évében nagyon sokat dolgoztam azon, hogy minden traumámat feldolgozzam, és nem csak azokról van szó, amelyeket a forgatás alatt éltem át, hanem mindegyikről. Nagyon sokat dolgoztam minden részleten, mert tudom, hogy akit megbántottak, az másokat is bánt, és nekem az a szándékom, hogy felépüljek és segítsek másoknak. 

Milano elárulta, azt kívánja, bárcsak Dohertyvel és Combsszal együtt ülhetne a színpadon, főleg azért, mert úgy érzi "ő már bocsánatot kért - bármilyen szerepe is volt a helyzet kialakulásában."

Ez az a kellemetlen rész, amiről azt kívánom, bárcsak másképp lenne. Tehát bocsánatot kérek mindenkitől, aki ettől függetlenül is szeret minket. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

Alyssa kiposztolta a nyilatkozatát Instagramra, és hozzáfűzött pár gondolatot:

Annyit hozzáteszek még, teljes bizonyossággal, hogy minden dokumentálva volt. Jött egy profi mediátor (nekem azt mondták, Holly és Shannen nem hajlandó részt venni semmiféle mediáción), és jött egy producer/felügyelő, akit arra kértek fel, hogy derítse ki, mi áll a vádak hátterében. Miután összegyűjtötte a stáb ÉS a szereplők vallomásait, a mediátor javaslatot tett arra, milyen változásoknak kellene bekövetkeznie, ha a műsor folytatódik. A stúdió, Aaron Spelling, és a csatorna úgy döntött, hogy megvédi a Bűbájos boszorkákat, amely nemzetközi sikert aratott. Nekem nem volt arra hatalmam, hogy bárkit is kirúgassak. Miután Shannen elment, még 5 sikeres évadot élt meg a sorozat, amelyért örökké hálás leszek.

- írta.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek