Starity

"Vigyázok magamra" - gyógyul Ashley Park, az Emily Párizsban sztárja

2024. január 29. 08:08   |   Szerző: Four

Ijesztő dolog miatt került kórházba a színésznő, most végre mesélt az állapotáról.

hirdetés

A francia fővárosban lábadozik az Emily Párizsban sztárja, Ashley Park. A színésznőről nemrég derült ki, hogy kórházba került, miután a mandulagyulladása szeptikus sokkba fordult

Park most elárulta, az orvosai végre engedélyezték, hogy repülőre szálljon, így meg sem állt Párizsig, hogy csatlakozzon Lily Collinshoz.

Nagyon hálás vagyok azért a sok csodaszép üzenetért, a támogatásotokért, a szepszissel kapcsolatos történeteitekért, és minden olyan emberért, aki szeretettel írt nekem... őszintén, minden üzenet lendített a gyors és reményteli gyógyulásomon. 

- írta, majd így folytatta:

Már lábadozom, és Párizsban pihenek, ahol csodálatos és meleg fogadtatásban részesültem az Emily Párizsban stábja által. Köszönöm @netflix és @emilyinparis az őszinte kedvességeteket és türelmeteket, amíg arra vártam, hogy az orvosok rábólintsanak a munkába való visszatérésemre... Alig várom, hogy csatlakozzak a negyedik évad forgatásához. Ígérem, lassítok, és vigyázok magamra, hogy visszatérhessek a régi formámhoz. Addig is: köszönöm a kanapés ölelgetéseket @lilyjcollins!

- írta kolléganőjének a sztár. 

Park korábban elárulta, hogy az ijesztő eset során végig támogatta és tartotta benne a lelket szerelme, Paul Forman (aki egyébként a sorozatban is a párját alakítja).

via E! News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek