Starity

Vilmos herceg nem akar mindent a dadára hagyni, amíg a felesége lábadozik

2024. január 26. 19:07   |   Szerző: Four

A brit trónörökös szeretné mindenből kivenni a részét az otthoni feladatok terén.

hirdetés
Vilmos herceg nem akar mindent a dadára hagyni, amíg a felesége lábadozik
Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

Vilmos herceg határozott döntést hozott, miután felesége, Katalin hercegné hetekre kórházba került egy a brit királyi család szerint előre tervezett hasi műtét miatt: a lehető legtöbb, a gyerekeiket érintő kötelezettséget szeretné átvállalni. 

A hercegnéről eddig is tudni lehetett, hogy Húsvét előtt nem valószínű, hogy visszatér a hivatalos feladataihoz, ám a People magazin informátora nemrég elárulta, Vilmos herceg is visszavonult egy időre, hogy feleségének segítsen. Elsődleges szempont számára ugyanis, hogy három gyermeküknek (a 10 éves George-nak, a 8 éves Charlotte-nak és az 5 éves Louis-nak) főként ő viselje gondját és ne a dadájuk. 

Tudjuk, hogy nagyon szoros a családi kötelék köztük, és Vilmos szeretne ott lenni nekik ebben a nehéz időszakban. A legfontosabb számukra, hogy a gyerekeik a lehető legnormálisabb életet éljék, és ne úgy érezzék, hogy aranykalitkába vannak zárva.

- nyilatkozta Robert Hardman író. 

Ők egy modern királyi pár, a múltban ennél sokkal több feladatot adtak volna ki a kezükből, de Vilmos nem akar mindent a dadára hagyni. 

- tette hozzá. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek