Starity

Jamie Dornant mérgezés miatt kellett kórházba szállítani

2024. január 22. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Jamie Dornant kórházba kellett szállítani, miután nemrégiben Portugáliában egy utazása során mérgező hernyókkal találkozott.

hirdetés

Jamie Dornannál egy portugáliai kirándulás során szívroham tünetei jelentkeztek, amit mérgező hernyók okoztak - árulta el a barátja, Gordon Smart, akit szintén kórházba szállítottak, miután tavaly egy golfpályán ugyanezeket a tüneteket tapasztalta.

Smart a BBC The Good, the Bad and the Unexpected podcastjében felidézte a rémálomszerű kiruccanásukat, és elárulta, hogy kezdetben azt hitték, hogy az egészségügyi problémáik a túl sok ital miatt voltak, amit az előző este fogyasztottak. Meglepetésükre azt mondták nekik, hogy a tüneteiket a mérgező hernyók okozták. 

A fenyő búcsújáró lepke hernyóinak apró szőrszálai olyan irritáló fehérjét tartalmaznak, amely fájdalmas bőr-, szem- és torokirritációt okoz. 

Alig egy nappal a nyaralásuk kezdete után Smart elárulta, hogy bizsergést érzett a bal kezében és a bal karjában, ami miatt azt gondolta, hogy ez a szívroham kezdetének jele.

Nos, én egy meglehetősen egészséges fickó vagyok, de ha egyszer elkezdesz arra gondolni, hogy szívrohamod van, akkor meggyőzöd magad arról, hogy szívrohamod van

- mondta.

Miután Smartot hazaengedték a kórházból, visszatért a szállodába, ahol látta, hogy Dornant orvosi műszerek veszik körül. 

Jamie azt mondta: »Édes Istenem. Gordon, körülbelül 20 perccel azután, hogy elmentél, elzsibbadt a bal karom, elzsibbadt a bal lábam, elzsibbadt a jobb lábam, és egy mentőautó hátsó ülésén találtam magam«

- idézte fel Smart.

Hozzátette, hogy amikor Dornant is elengedték a kórházból, a mentősök szelfizni akartak vele. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek