Starity

Shawn Mendes elérte a mélypontot 2023-ban

2024. január 03. 23:11   |   Szerző: Four

Az énekes összegezte a tavalyi évét, amely sok küzdelemmel járt számára.

hirdetés

Shawn Mendes tavalyi éve az útkeresésről szólt - az énekes ritkán posztol a közösségi felületekre, most azonban fontosnak érezte megosztani a követőivel, hogyan jutott túl a mélypontjain. 

A híresség bevallotta, hogy az éneklés terápiás hatással volt rá:

A tavalyi évben rengeteg időt töltöttem azzal, hogy így énekeltem... Rájöttem, hogy ha leülök a harmoniumommal az extrém szorongás és félelem pillanataiban, és hagyom magamat teljes bizalommal énekelni - függetlenül a hangomtól -, akkor az enyhíti a fájdalmat. Eleinte nagyon nehéz volt úgy énekelnem, hogy ne a tökéletességre törekedjek, de egy idő után elkezdtem megszeretni a "jó" és a "rossz" hangok táncát... Rájöttem arra, hogy a "jó" hangok által okozott áldott, euforikus pillanatok PONT a "rossz" hangok miatt jöhettek létre. Az egyetlen oka annak, hogy tisztán tudok énekelni, az, hogy megtanultam figyelni. 

- írta, majd így folytatta:

Számomra az idei év legnagyobb tanulsága, hogy elfogadjam a mélypontokat... hogy ne erlőlködjek azon, hogy változtassak vagy megoldjak valamit annak érdekében, hogy újra a mennyekben érezzem magam. Mert tudom, hogy ha tényleg lelassítok és figyelek a mélypontokon, akkor mindig van valami, amit érdemes meghallani. 

Az énekesről nemrég megírtuk, aggódnak érte a rajongói, miután arról kezdtek szállingózni a hírek, hogy csatlakozott egy spirituális szektához. 

A fanok aggódnak. Shawn az utóbbi időben identitásválságon ment keresztül, és mélypontra került az életében. Nem meglepő, hogy valamilyen iránymutatásra van szüksége. 

- nyilatkozta a Life & Style forrása.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek