Starity

Vin Dieselt szexuális zaklatással vádolja korábbi asszisztense

2023. december 22. 10:10   |   Szerző: Freeze

A hírek szerint Vin Diesel, az ismert amerikai színész és producer, szexuális zaklatással és erőszakkal szembesül, miután volt személyi asszisztense, Asta Jonasson feljelentette őt egy 2010-es eset kapcsán. A Fast & Furious sztárja tagadja a vádakat, de a per már elindult.

hirdetés
Vin Dieselt szexuális zaklatással vádolja korábbi asszisztense

Az BBC News szerint Vin Diesel, eredeti nevén Mark Sinclair, egykori személyi asszisztense, Asta Jonasson feljelentette a hollywoodi sztárt, akit szexuális zaklatással és erőszakkal vádol. A vádak szerint az eset a Fast Five 2010-es forgatása alatt történt.

Diesel ügyvédje kijelentette, hogy ügyfele teljes mértékben tagadja a vádakat.

Vin Dieselnek nem volt tudomása erről a több mint 13 éves állításról, amelyet egy állítólagosan 9 napig dolgozó alkalmazott tett.

- mondta Bryan Freedman, Diesel ügyvédje.

Jonasson azt állítja, hogy Diesel egy atlantai hotelben, a St Regisben szexuálisan bántalmazta őt. Az ügyben benyújtott kereset szerint a színész fizikailag kényszerítette asszisztensét a hotelszobájában, és figyelmen kívül hagyta Jonasson egyértelmű nemet mondó kijelentéseit. A vádak szerint Diesel egy falhoz szorította Jonassont, majd szexuális cselekményt hajtott végre magán.

Néhány órával az esemény után Jonasson állítása szerint Diesel nővére, Samantha Vincent - aki a színész One Race Films produkciós cégét vezeti - felhívta és elbocsátotta őt. Jonasson nem csak Dieselt, hanem annak nővérét és a produkciós céget is perli.

Jonasson ügyvédje, Claire-Lise Kutlay a BBC Newsnak nyilatkozva elmondta, hogy ügyfele arra törekszik, hogy Diesel és az őt támogatók felelősségre vonásával példát mutasson, és erőt adjon más túlélőknek. Kutlay reményét fejezte ki, hogy Jonasson bátor döntése hozzájárul a tartós változáshoz.

Vin Diesel, aki a Fast & Furious franchise-on kívül olyan filmekben szerepelt, mint a Guardians of the Galaxy, XXX és Riddick, Hollywood egyik legjobban kereső színésze és a Fast & Furious sorozat producere is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek