Starity

Angelina Jolie már most elköltözne Amerikából, egy dolog tartja vissza

2023. december 07. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő nyomós ok miatt marad továbbra is az Egyesült Államokban, de kiderült, hova költözne legszívesebben.

hirdetés

Angelina Jolie cseppet sem ragaszkodik a hollywoodi csillogáshoz, sőt, amint lehet, szeretne elköltözni Los Angelesből - de még az Egyesült Államokból is. 

A színésznő azonban lassan hét éve pereskedik exférjével, Brad Pitt-tel: a gyermekfelügyelet kérdésében képtelenek megegyezni, épp ezért már jóideje nem tervezett hosszabb utazást. 

Ez is része annak, ami a válásom után történt, elveszítettem a lehetőséget arra, hogy olyan szabadon éljek és utazzak, ahogy szeretnék. De elköltözöm, amint lehet. 

Jolie bevallotta, annak ellenére, hogy a szórakoztatóiparba született színész szülei révén, egyáltalán nem varázsolta el a környezete: 

Sosem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Amikor kezdő voltam a szakmámban, nem volt akkora elvárás, hogy ilyen nyilvánosan éljük az életünket és hogy ennyi mindent eláruljunk magunkról. 

És, hogy hová utazna? Angelina azt tervezi, hogy kambodzsai birtokán tölt több időt, és a gyerekeivel együtt önazonosságra talál. 

Ők állnak hozzám a legközelebb, ők a legközelebbi barátaim. Hét nagyon különböző ember vagyunk, és épp ez az erősségünk. 

- mondta a WSJ. magazinnak. 

via E! News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek