Starity

A Sárkányok háza egyik törölt jelenete mindent megváltoztat?

2023. október 13. 15:03   |   Szerző: SzilviD

A Sárkány háza első évadához állítólag leforgatottak egy később törölt jelenetet, amelyben Daemon elveszi Alicent szüzességét.

hirdetés

A Trónok harca előzménysorozat, a Sárkány háza kezdete óta találgatják a rajongók, hogy Rhaenyra Targaryen legjobb barátnője, Alicent Hightower és Daemon Targaryen között szerelmi viszony alakulhatott-e ki még azelőtt, hogy elvette az unokahúgát. 

Sok oka van annak, hogy Alicent miért féltékeny Rhaenyra, és egyesek szerint talán Daemon lehet az egyik. Egy új pletyka kapott szárnyra egy később törölt jelenetről az első évadban, amiben Daemon elveszi Alicent szüzességét. Ez a jelenet eredetileg azt volt hivatott megmagyarázni, hogy Alicent miért volt olyan dühös Rhaenyra az 1. évad 4. epizódjában, de eltávolították, mert aggódtak, hogy Daemont túl érzéketlennek mutatná. 

A rajongók azonnal továbbgondolták és gyártottak egy teóriát, miszerint Aemond Daemon fia lehet, mivel elég sok közös vonást mutatnak, beleértve a zavart személyiséget, a hatalomvágyat, valamint a sárkányok és a háború iránti megszállottságot. 

Nyilvánosságra került néhány bizonyíték egy másik törölt jelenet létezésére is. Ebben az látható, hogy Rhaenyrát bízták meg azzal, hogy öltöztesse fel Alicentet az esküvő napjára. Végül azonban Alicent és Viserys esküvője teljesen kimaradt a sorozatból. 

via Wiki of Thrones

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek