Starity

Meglepő fordulat: Joe Jonas visszavonta a válókeresetet

2023. október 13. 04:04   |   Szerző: Four

A zenész szerdán visszavonta a válókeresetet, miután sikerült megegyeznie exével.

hirdetés

Igazán meglepő fordulat történt Sophie Turner és Joe Jonas drámákkal övezett válása során. A zenész szerdán úgy döntött, hogy visszavonja a válókeresetet, amelyet szeptemberben, Miamiban adott be.

A két hírességnek sikerült egy a pert megelőző, többnapos békéltető eljárás során megegyezni abban, ki mikor felügyeljen két kislányukra, az egyéves Delphine-re és a hároméves Willára. 

Az utóbbi hetek alapján úgy tűnt, nagyon kemény csatára lehet számítani, mert a válás mellett a színésznő beperelte exét annak okán, hogy úgy gondolta, visszatartja a kicsiket attól, hogy elutazzanak vele Angliába. Most azonban sikerült elsimítani az ellentéteket, és a két híresség feltehetően egy sokkal gördülékenyebb, békésebb eljárás során fog elválni. 

Joe valószínűleg erre utalt legutóbbi posztjában: hétfőn Nashville-ben lépett fel, és az öltözőben készített képen ez a felirat látható a tükrön:

Jó időben vagyok jó helyen, és helyesen cselekszem

Azt egyelőre nem tudni, hogy Sophie beadta-e Angliában a válókeresetet, illetve, hogy ezek után hogyan tervezik a továbbiakban a szétválást.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek