Starity

Khloe Kardashian továbbra is védi csalfa exét - és most már Kim is egyetért vele

2023. október 05. 21:09   |   Szerző: Four

A két reality-sztár szerint Tristan Thompson jó ember, csak vannak hiányosságai.

hirdetés

Kim Kardashian véleménye homlokegyenest megváltozott húga, Khloe csalfa exével kapcsolatban. 

A szóban forgó Tristan Thompson számtalanszor megcsalta Khloe-t, többek között például akkor, amikor a reality-sztár a közös gyermekükkel volt terhes.

Tavalyelőtt pedig kiderült, hogy a legutóbbi viszonyából kisfia született, akit az apasági tesztig nem akart felvállalni, és szeretője szerint most sem foglalkozik a kicsivel. (A helyzetet ráadásul bonyolítja, hogy miközben viszonyt folytatott, eljegyezte Khloe-t, és egy béranya már terhes volt a második gyerekükkel.)

Mindezek ellenére Kim a családi realityben kifejtette, miért fogja továbbra is Thompson pártját:

Tudom, hogy utálni fogtok ezért, és azt fogjátok gondolni, hogy Khloe... mindegy. Őrület, mert Tristan olyan jó barát, nagyon jó apa, csak nem tudja összeszedni magát párkapcsolati téren, hogy hűséges barát legyen. Ezért nyilván utálni szeretné az ember. Igen, a tettei, meg az, amilyen volt, nagyon elcs***ett, ezt nem tagadom, erről sokat beszéltünk és vitatkoztunk... de annyi rendes dolgot tett, nagyon jó ember és nagyon jó barát. 

- jelentette ki. 

Kardashian hozzátette, hogy nem csak Khloe-val közös gyerekeinek jó apja, hanem az ő négy gyerekével is nagyon rendes. 

Amikor látta, hogy küzdök a gyerekeimmel, akkor segített. Eljön a meccseikre, hazahozza őket, elviszi őket vacsorázni, és mindig megvéd, különösen az exemmel kapcsolatban - ezt sosem fogom elfelejteni. Nem igazán szoktam kizárni embereket az életemből, és úgy tenni, mintha nem fejlődhetnének. 

- mondta Kim. 

Khloe egyébként az epizód során bevallotta, hogy Tristan továbbra is a házában lakik, mert "érzékeny időszakot él meg" az édesanyja halála miatt. Kardashian viszont ragaszkodik hozzá, hogy az, amit Thompson tett vele, "nem fogja megtörni", és "békében tudják együtt nevelni a gyerekeiket". 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek