Starity

Rehabilitációra akarták vinni Angus Cloudot

2023. szeptember 27. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Az Eufória alkotója megpróbálta rehabilitációra vinni Angus Cloudot, mielőtt végzetesen túladagolta magát.

hirdetés

Sam Levinson az Eufória showrunnere hétfőn a People-nek adott interjújában elárulta, hogy Angus Cloud, aki július 31-én kokain, metamfetamin, fentanil és benzodiazepin túladagolásban meghalt, megtagadta a kezelést kábítószer-használata miatt.

Mindig úgy éreztem, hogy nem akarja annyira a józanságot, mint mi mindannyian. Itt válik bonyolulttá, mert az egész világ ezt kívánhatta neked. De ő nem akarta. Ez a függőség önpusztító oldala, és mindent felülmúl

– mondta Levinson.

Elárulta, hogy szeretett volna rajta segíteni, így azt mondta neki: 

Szeretek veled dolgozni, és megterveztük ezt a csodálatos szezont, meg ilyesmi, de józannak kell lenned, mert számíthatok rád.

Cloud a második évadban beleegyezett egy 30 napos, kábítószer-függőséggel foglalkozó fekvőbeteg-programba, de a forgatás közepén visszaesett. Levinson visszavitte őt az elvonóra - miközben közölte vele, hogy Fezcot (az Eufóriában játszott karakterét) megölik a sorozatban. Az író-rendező azonban úgy döntött, hogy "megtartja őt", mert Cloud "annyira szerette ezt a sorozatot csinálni", hogy féltette az életét, ha az újonnan megtalált "célját" elveszik tőle. Végül Levinson úgy döntött, hogy Fezco öccsét írja ki a sorozatból.

Cloud később túladagolta magát; a kaliforniai Oaklandben lévő otthonában találtak rá az íróasztalánál összeesve, alig néhány órával azután, hogy jó éjszakát kívánt az édesanyjának.

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek