Starity

Ezért nem ad interjút Britney Spears

2023. szeptember 22. 17:05   |   Szerző: Four

A híresség után több tévécsatorna is kapkod, hogy adjon interjút, de most kiderült, miért mond nemet.

hirdetés

Britney Spears után kapkodnak a nagyobb tévécsatornák, amióta kiderült, hogy hamarosan jön a botránykönyve: többek között a CBS is nagyon szeretné, hogy interjút adjon "60 Minutes" című műsorában - az énekesnő azonban eddig nem mondott igent egyik felkérésre sem. 

A Page Six forrása szerint ez azért van, mert a híresség csapata úgy látja (többek között a különc videói miatt), hogy Britney még nem áll készen egy mélyinterjúra. 

Egy másik forrás azonban közölte, hogy ez a döntés egyedül Britney-n múlik, ő határozza meg, hogy ad-e interjút vagy sem:

Szabad ember. Ő dönt erről, ez az ő választása. Kapott ajánlatokat, de nem akarja elfogadni őket. 

Spearsnek elég komplikált a viszonya a médiával: gyerekkora óta folyamatosan a nyilvánosság előtt szerepelt, a kétezres évek elején azonban a hatalmas médiafigyelem egyre durvább zaklatásba csapott át. 

A Page Six szerint Britney azért nem kíván szerepelni egyik csatornán sem, mert korábban a mentális egészsége, a szexualitása, a szülői tevékenysége és a testképe is folyamatos támadás alatt volt. 

Az énekesnőről tavaly derült ki, hogy 15 millió dolláros üzletet kötött egy könyvkiadóval, amellyel együttműködve idén, október 24-én fog megjelenni "The Woman in Me" című életrajzi könyve. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek