Starity

Madonna megtörte a csendet a kórházi kezelése után

2023. július 11. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Madonnát eszméletlenül találták meg lakásában, kórházba szállították, ahol napokig benntartották. Végre megszólalt a kezelés után.

hirdetés

Madonna hivatalosan is gyógyulni kezdett egy bakteriális fertőzés után, amely miatt a múlt hónapban több napra kórházba került. Hétfőn közleményt osztott meg a közösségi média felületein, és megköszönte támogatóinak a "pozitív energiát, imákat, gyógyító és bátorító szavakat" míg a betegségével küzdött. 

Éreztem a szereteted. A gyógyulás útján vagyok, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért

- írta. 

A kórházban töltött első pillanataiban hat gyermekére gondolt, később pedig a rajongóira és a kreatív csapatára, akik a nyáron várták őt a színpadon - mondta.

Az első gondolatom, amikor felébredtem a kórházban, a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra. Nem akartam cserbenhagyni azokat az embereket sem, akik az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztak velem a műsorom létrehozásán. Utálok csalódást okozni bárkinek is

- írta Madonna.

Madonna a kórházba kerülése előtt a Celebration Tour próbáit tartotta, amely a tervek szerint most szombaton kezdődött volna a kanadai Vancouverben. A jelenlegi terv az, hogy a turnét októberben Európában nyitják meg, és a teljes észak-amerikai etapot egy meg nem határozott időpontra átütemezik. 

via Huff Post

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek