Starity

Olivia Wilde és Jason Sudeikis csatája tovább folytatódik a dadával

2023. május 05. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A dadájuk szerint jogtalanul rúgta őt ki az egykori sztárpár, Olivia Wilde és Jason Sudeikis. Bíróságra is menne az ügy miatt.

hirdetés
Olivia Wilde és Jason Sudeikis csatája tovább folytatódik a dadával
Fotó: hu.depositphotos.com

Olivia Wilde és Jason Sudeikis abban reménykedik, hogy egykori dadájuk – aki elképesztő dolgokat mondott a pár szakításáról – bírósági beadványát elutasítják. 

A Page Six által megszerzett dokumentumokban az exek azt állítják, hogy Ericka Genaro jogtalan felmondási keresetét nem megfelelően nyújtották be Kaliforniában polgári perként, mert azt New Yorkban kellett volna. Sudeikis és Wilde abban reménykednek, hogy a kaliforniai pert elutasítják.

Célunk az volt, és továbbra is az, hogy kitartóan megvédjük a családunkat bármilyen zaklatással szemben. Bízunk benne, hogy az előterjesztett bizonyítékok megerősítik álláspontunkat, miszerint rövid időn belül el kell utasítani ezt az ügyet, és megteremteni a családunk békéjét

- írta az egykori pár a közleményében. 

Genaro 2023 februárjában azt állította, hogy az exek kirúgták, miután háromnapos „stresszszabadságot” kért a megromlott kapcsolatuk miatt. Az egykori dada szerint, miután Wilde elköltözött, fokozott stressz és szorongás gyötörte, mert a távollétében sokkal több időt kellett a gyerekeikkel töltenie. Szerinte a gyerekek elsődleges gondozója lett és be kellett töltenie a Wilde által hagyott űrt, ami megviselte. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek