Starity

„A Peltz család elviselhetetlen” - Növekszik a botrány Nicola Peltz és Brooklyn Beckham esküvője körül

2023. február 19. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Hibátlannak tűnt Nicola Peltz és Brooklyn Beckham esküvője, de a kulisszák mögött semmi sem volt olyan mesés, mint lennie kellett volna.

hirdetés
„A Peltz család elviselhetetlen” - Növekszik a botrány Nicola Peltz és Brooklyn Beckham esküvője körül
Fotó: Instagram / brooklynpeltzbeckham

Nicola Peltz apja beperelte az esküvőszervezőket, Nicole Braghint és Arianna Grijalbát, akik szerinte elrontották a lánya és Brooklyn Beckham legboldogabb napját. A periratok most napvilágra kerültek, megdöbbentő dolgokat tartalmaznak.

Nelson Peltz azt állítja, hogy a szervezőket néhány héttel a floridai Palm Beach-i családi kastélyban tartott háromnapos esküvő előtt rúgták ki tavaly áprilisban, állítólagos „tévedések” miatt. Az esküvőszervezők azonban visszavágtak: Peltzet „zsarnokoskodó milliárdosnak” nevezték, és viszontkeresetet nyújtottak be a miami bírósághoz szerződésszegés és egy üzleti megállapodásba való „beavatkozás” miatt. Beperelték Nicola Peltzet, az édesanyját, Claudiát és Rishi Patel esküvőszervezőt is, kb. 18 millió forint kártérítést követelnek.

Szerintük Nelson Peltz le akarta mondani az esküvőt, de a felesége „könyörgött”, hogy ne tegye, mert az „tönkretenné Nicola karrierjét”. Nicola Peltz állítólag 36 millió Ft-ot költött hajra és sminkre a bírósági dokumentumok alapján, valamint arra kérte a szervezőket, hogy ne mondják el a férjének, mert „megöli, és annyira mérges lesz”. 

Peltzék attól tartottak, hogy Victoria Beckham rájön az esküvőszervezés „hibáira”. A házaspár azt tervezte, hogy „Brooklyn” és „Nicola” nevű hamburgert szolgálnak fel a vendégeknek – az utóbbit alacsony kalóriatartalmú salátalevélbe csomagolták, nem pedig zsemlébe. Valamint folyamatosan titkolóztak Beckhamék előtt. A vendéglista kaotikus volt, a menyasszonyt pedig nem lehetett elérni. 

Az esküvőre több mint 500 vendéget hívtak meg, köztük Gordon Ramsay-t, Eva Longoriát, Mel B-t és Mel C-t a Spice Girls-ből, valamint David Beckham korábbi Manchester United-csapattársát, Phil Neville-t.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

esküvő per káosz
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek