Starity

Channing Tatum nem hiszi, hogy valaha újraházasodik

2023. január 17. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség komoly kapcsolatban él, de a házasság nem szerepel a tervei között.

hirdetés
Channing Tatum nem hiszi, hogy valaha újraházasodik
Fotó: hu.depositphotos.com

Channing Tatum a Vanity Fair interjújában mesélt a válásáról: a színész szerint az elején nagyon ijesztő volt, de most úgy látja, nagyon sokat tanult belőle. 

Tatum 2006-ban, a Step Up című film forgatása során jött össze a partnerét alakító Jenna Dewannel, 2009-ben összeházasodtak és négy évvel később megszületett kislányuk, Everly. 

2018-ban azonban bejelentették, hogy különválnak, 2019 novemberében pedig hivatalosan is elváltak.

Channing szerint minél inkább tudatosult bennük a különbözőségük, annál nagyobb lett köztük a távolság. 

Nagyon hosszú ideig küzdöttünk a házasságunkért, habár mindketten tudtuk, hogy elszakadtunk egymástól. Szerintem amikor fiatalok voltunk, folyamatosan bebeszéltünk magunknak egy történetet, függetlenül attól, hogy az élet egyértelműen jelezte, hogy különbözőek vagyunk. De amikor szülővé válsz, még inkább rájössz a köztetek lévő különbségre, mert annyira az arcodba ordít egész nap. Hogy milyen különböző módon nevelitek a gyereket, hogy máshogy látjátok a világot, hogy máshogy cselekedtek.

 

 

A színész szerint nem volt egyszerű a különválás:

Az elején nagyon félelmetes volt és ijesztő. Az életed kifordul a négy sarkából. A terv, ami korábban a fejedben volt, homokká válik és kipreg az ujjaid között. 

Ám Tatum szerint szüksége volt a változásra:

Valószínűleg pont erre volt szükségem. Szerintem sosem dolgoztam volna magamon ennyit, hogy rájöjjek, mi a következő lépés. És szerintem ez volt a lehető legjobb döntés, mert a kislányommal kettesben töltött idő során a legjobb barátok lettünk.

 

 

A színész jelenleg Zoe Kravitz párja, akivel szintén egy filmforgatás során jöttek össze 2021-ben. És bár úgy tűnik, komoly kapcsolatban élnek, Tatum kijelentette, a házasság nem szerepel a tervei között. 

Nem tudom, hogy valaha újra megházasodom-e. Nehezen kezelem a kapcsolatokat még úgy is, hogy monogám típus vagyok. Üzleti téren nem félek attól, hogy tönkremegyek. De szerelmi ügyekben, ha azokról van szó, akiket szeretek, akkor az nagyon nehéz. Néha túlságosan próbálkozom. 

Most azonban a Magic Mike sztárja úgy érzi, sokkal lazábban kezeli ezeket a dolgokat:

Most már meg tudom élni ezeket a pillanatokat, ahelyett, hogy próbálnám megváltoztatni őket. 

- mesélte.

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek