Starity

Zoe Saldana nem érezte jól magát a Karib-tenger kalózai forgatásán

2022. október 27. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznőnek kellemetlen élmény maradt a forgatás, őszintén beszélt az emlékeiről.

hirdetés
Zoe Saldana nem érezte jól magát a Karib-tenger kalózai forgatásán
Fotó: zoesaldana/Instagran

Zoe Saldana egyik első szerepe egy nagyszabású filmben a 2003-as Karib-tenger kalózai Anamariája volt. És dacára annak, hogy a produkció hatalmas siker lett, a színésznő nem érezte jól magát a forgatáson:

Ez volt az első tapasztalatom egy hollywoodi mega-produkcióval, ahol rengeteg színész, producer és stábtag volt. Különböző helyszíneken forgattunk, és a körülmények nem voltak túl jók, nem passzoltak a forgatási napjainkhoz. Nagyon fiatal voltam, és egy kicsit túl nagyszabású volt nekem, és túl gyors ütemben zajlott. Nem jó élményekkel zártam le. Úgy éreztem, elvesztem, és ez nem volt jó érzés.

A színésznőt kellemes meglepetés érte, amikor egyszer évekkel a forgatás után találkozott a rendező Jerry Bruckheimerrel, aki bocsánatot kért tőle.

Évekkel későb találkoztam Jerry Bruckheimerrel, aki bocsánatot kért az élményért - ő mindig azt szeretné, hogy az emberek jól érezzék magukat a projektjeiben. Ez nagyon meghatott: a tény, hogy emlékezett arra, amit a sajtótúra alkalmával mondtam, vagy egy évekkel ezelőtti eseményen, és úgy érezte, muszáj felhoznia és felelősséget vállalnia.

- áradozott a színésznő, akinek a Variety szerint hamarosan megjelenik új filmje, az Avatar: A víz útja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek