Starity

Ezra Miller ártatlannak vallja magát

2022. október 18. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Ezra Miller ártatlannak vallotta magát a vermonti betörés vádjában, ahonnan állítólag alkoholt lopott.

hirdetés
Ezra Miller ártatlannak vallja magát
Fotó: hu.depositphotos.com

Ezra Miller vallomást tett hétfőn a bírósági meghallgatáson a betörés ügyében. Az ügyvédje, Lisa Shelkrot elmondta, hogy ügyfele „elfogadta a bíróság által előírt feltételeket, miszerint nem léphet kapcsolatba a lakókkal, és nem mehet be az otthonukba”.

Hozzátette:

Ezra szeretné megköszöni a családjától és barátaitól kapott szeretetet és támogatást, akik továbbra is fontos szerepet játszanak a mentális egészségének javulásában.

Augusztus elején Millert betöréssel és kisebb értékű lopással vádolták meg. A vermonti állami rendőrség szerint május 1-jén délután betört egy stamfordi házba, és több üveg italt vitt el.

A rendőrségi jelentésben azt írják, hogy a háztulajdonosok távol voltak, amikor az állítólagos incidens történt. A biztonsági felvételek átnézése után a rendőrség "valószínűsíthető okot talált arra, hogy vádat emeljen" a Flash sztárja ellen.

Egy héttel a történtek után Miller összetett mentális egészségügyi problémák miatt kezelésbe kezdett, és bocsánatot kért az elmúlt évben tanúsított viselkedéséért.

Miután a közelmúltban egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, most már megértettem, hogy összetett mentális egészségügyi problémáktól szenvedek, és megkezdtem a folyamatos kezelést

- mondta akkor a Variety-hez eljutatott nyilatkozatban.

A tárgyalás még folytatódik, ítélet később várható.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek