Starity

Kiderült: Khloe Kardashian csalfa szerelme egy másik családi baráttal is randizott

2020. november 10. 15:03   |   Szerző: Four

Eddig sem volt egyszerű követni a szövevényes szálakat, most újabb ember került a képbe.

hirdetés

Kiderült, hogy Khloe Kardashian gyermekének apja, a megcsalós botrányairól elhíresült Tristan Thompson bizony nem csak Kylie Jenner legjobb barátnőjével kavart

Kim Kardashian közeli barátja, Larsa Pippen állítása szerint ugyanis Thompson úgy került Khloe látókörébe, hogy ő mutatta be a sportolót a családnak, mikor randiztak. Tristan úgy tűnik, hamar kiszagolta a Kardashianokban rejlő lehetőségeket, mert egyből átnyergelt Khloe-hoz, és rövidesen neki kezdte el csapni a szelet.

Randiztam Tristannal még Khloe előtt. Még azelőtt, hogy Khloe vagy bárki tudott volna a létezéséről. Randiztam vele, elhívtam L. A.-be, elvittem magammal Kim egyik partijára. Én mutattam be őt mindenkinek. Aztán olyan hét-tíz nap múlva elkezdett találkozgatni Khloeval. Amivel nincs bajom, nem is érdekel. Olyan típusú ember vagyok, aki nem kergeti azt, ami nem neki való. Sosem fogok futni egy férfi után, nem fogok pórázt rakni rá. Nem vagyok ilyen típus. Ha mással akarsz lenni, menj. Én elvagyok magammal is.

- jelentette ki. Larsa hozzátette, örül neki, hogy a kosárlabdázó és a reality-sztár kibékültek és együtt nevelik kislányukat, és azt is kijelentette, nem kavart a férfival akkor, amikor az már Khloe-t választotta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life & Style Weekly (@lifeandstyleweekly) által megosztott bejegyzés,

 

Pippen egyébként érdekes módon nem sokkal azután tálalt ki Tristan Thompsonnal közös múltjáról, amikor kiderült, a Kardashian lányokkal megromlott a viszonya, és mindegyikük ki is követte őt. Még Kim is, aki nagyon sokáig egyik legjobb barátnőjeként hivatkozott az asszonyra. 

Ennek Larsa szerint az lehetett az oka, hogy Kanye West rendszeresen fura időpontokban hívogatta őt, ezért Pippen letiltotta a rapper számát. West emiatt megsértődött, és feleségének illeve sógornőinek véleményét is befolyásolva meggyőzte őket arról, Pippen már nem való a társaságukba. 

Embed from Getty Images

via Cosmopolitan & People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek