Starity

Ezért válik Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

2020. május 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Mióta kiderült, hogy az öt éve kötött házasság zátonyra futott, a rajongókat az foglalkoztatja, mi vezetett a szakításig.

hirdetés

Fotó: Rex Features

Sokan úgy vélik a 17 évnyi korkülönbség vagy az abból adódó esetleges konfliktusok lehetnek a ludasak abban, hogy Mary-Kate Olsen beadta a válókeresetet, és Olivier Sarkozyvel való házassága gyorsított eljárásban való felbontását kérte a bíróságtól, netán az, hogy a férfi talán nem akar több gyermeket. Ez azonban messze áll az igazságtól. Egy, a párhoz közel álló barát ugyanis elárulta, egészen más ok húzódik meg a háttérben.

Mary-Kate túlságosan karrierorientált, Olivier ezzel szemben nagyon francia, ami abban ütközik ki, hogy azt akarta, a felsége elérhetőbb legyen a számára. Az ember azonban nem kontrollálhat egy olyan lányt, aki már a húszas éveiben a milliárdosok útjára lépett

– nyilatkozta a People-nek a neve elhallgatását kérő barát. Állításának lehet is valóságalapja, hiszen amióta felhagyott a filmezéssel, MK a divatvilág porondjára lépett: ikertestvérével, Ashley Olsennel két márkát alapítottak (The Row, Elizabeth and James) és kőkeményen megdolgoznak a sikerért és elismerésért.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek