Starity

Őket követik a legtöbben Instagramon 2018-ban

2018. december 19. 11:11   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kikre figyelnek oda nap mint nap a rajongók? A cikkből megtudhatjátok, mely hírességek rendelkeznek a legtöbb követővel az Instagramon.

hirdetés

Köszönhető a közösségi oldalaknak, bárki követhet bárkit. Ha kiteszed a reggelire kikért omletted fotóját és kapsz 21 lájkot, már nagyon boldog vagy. Ezek a sztárok viszont annyi követővel rendelkeznek, hogy ha kitesznek egy fotót, azt egy komplett kisvárosnyi ember fogja lájkolni – brutális számokról beszélünk tehát.

Nézzük a Redbookmag által összeállított listát a top celebekről:

1. Justin Bieber – 103 millió követő

Fotó: Justin/Instagram

A 24 éves sztár ugyan nem adott ki albumot az elmúlt egy évben, de a rajongók így sem felejtették el. A sajtó hangos volt a Hailey Baldwinnal kötött házasságáról, valamint egy igen emlékezetes pillanatról, mikor Justin Bieber ellátogatott Angliába, és a Buckingham-palota előtt zenélt, mint egy átlagos utcazenész.

2. Neymar – 106 millió követő

A világ egyik leghíresebb focistája nyáron a foci VB-n játszott Brazíliában, de sosem felejt el képet posztolni magáról. Sőt, sokszor kisebb összeállításokat, montázsokat tesz közzé Neymar.

3.Taylor Swift – 113 millió követő 

Fotó: Taylor/Instagram

Taylor Swift mindent megad a rajongóinak a közösségi oldalán, amire csak vágynak: legújabb képek a turnéról, a koncertekről, családjáról, magáról és az érzéseiről is posztol.

4.Kylie Jenner – 120 millió követő 

Fotó: Kyle/Instagram

Kylie Jenner, a 2018-ban anyukává vált tv-s személyiség, folyamatosan posztol a követői számára. A modell kozmetikumot reklámoz vagy a saját vállalkozását promotálja, de a családi fotóktól sem tartja távol rajongóit. Követői nagy örömére, rendszeresen tesz közzé fotókat tündéri kislányáról, Stormiról.

5. Kim Kardashian – 121 millió követő

Kim/Instagram

A celeb hírek leginkább Kimmel és a családjával voltak tele az elmúlt évben. A híresség nem sajnálja a fotókat az Instagram-oldaláról sem. Ha meg szeretnénk ismerni kozmetikai márkákat, trendi outfiteket vagy csak a családról feltöltött cuki fotókban szeretnénk gyönyörködni, esetleg friss infókat akarunk Kanye Westről kapni, akkor nagyon jó helyen járunk Kim Kardashian oldalán.

6. Beyonce – 121 millió követő

Fotó: Beyonce/Instagram

Beyonce a férjével, Jay-Z-vel folyamatosan járják a világot, koncerteket adnak, emellett mégis van mindig ideje, hogy friss posztokat tegyen közzé az Instagram-oldalán. Nem hiába nevezik Queen Beynek.

7. The Rock "A Szikla" – 123 millió követő

The Rock/Instagram

A volt birkózó, akciófilm sztár megosztja a követőivel, ha épp az edzőteremben van, pizzát eszik, gyakorlatilag minden apró mozzanatot az életéből. A sztárnak gyönyörű családja van és kiderült, hogy kiváló humorérzékkel rendelkezik. Sőt, emellett istenien főz, alig várják a kedvelői az újabb és újabb főzős posztjait.

8. Ariana Grande  – 136 millió követő

Fotó: Ariana/Instagram

Ariana Grande – aki a 2018-as évet a karrierje csúcsának, de a magánélete legmélyebb pontjának említette a Billboard Woman of the Year gálán –, ragyogó fotókat tesz közzé az élete minden lépéséről. Még a szakításáról is mélyrehatóan tájékoztatta rajongóit. Ezen felül van egy cuki kis disznója, Piggie Smalls, akiről imádnivaló képeket posztol.

9. Selena Gomez – 136 millió követő

Fotó: Selena/Instagram

Az énekes-színésznő, aki mellette rengeteget jótékonykodik, nemcsak Mavis hangja a Hotel Transylvania 3-ban, hanem az egész generációé. A vörös szőnyeges képeken át egészen a retusálatlan képekig, mindent megoszt Selena Gomez.

10. Cristiano Ronaldo – 146 millió követő

Cristiano/Instagram

Cristiano Ronaldo neve hallatán a gól szó jut eszünkbe. A futballsztár szintén részt vett a 2018-as futball világbajnokságon, illetve az idén csapatot váltott és átigazolt az olaszokhoz, a Juventus csapatát erősíti. A sztár is mindent megoszt, amire csak a rajongók kíváncsiak, promó fotók, futball képek, csapatképek és természetesen a magánéletéről is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek