Starity

Gwendoline Christie szerint terapeutára lesz szükségük a Trónok harca rajongóknak a finálé után

2018. december 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak négy rövid hónap és ismét képernyőre kerül a 21. század egyik legnépszerűbb sorozata.

hirdetés

Nincsenek könnyű helyzetben a Trónok harca rajongói, hiszen több, mint egy év telt el a sorozat hetedik évadának utolsó epizódja óta és még további négy hónapot lesznek kénytelenek kivárni a folytatásig. A nyolcadik évad ráadásul az eddigiektől még rövidebb, mindössze hatrészes lesz, ám az már biztos, hogy megérni várni rá.

Az E! Online nemrég az Isten hozott Marwenben című új filmje népszerűsítése során csípte el a Trónok harca Brienne-jét, Gwendoline Christie-t, aki így nyilatkozott a sorozat fináléja kapcsán:

Terápiára lesz szükségetek. Azt hiszem, a műsor végetérte a világon mindenkit arra ösztönöz majd, hogy professzionális segítségért folyamodjon a feldolgozáshoz. Úgy hiszem, a finálé végtelenül érzelmessé tesz engem. Mind így érzünk a végetérés ténye miatt, elvégre olyasvalaminek a végéhez közeledünk, ami nagy szerepet játszott az életünkben, és valóban nagy dolog, hogy ennek a részesei lehettünk.

Fotó: HBO

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek