Starity

10 kilót fogyott az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja

2018. december 11. 17:05   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Koholák Alexát nagyon zavarta már a túlsúlya, ezért úgy döntött, hogy a karrierje és a saját elégedettsége miatt diétába kezd. A fogyókúra nagyon eredményesen sikerült: 10 kilót dobott le magáról.

hirdetés
10 kilót fogyott az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja
Fotó: Alexa / Instagram

Koholák Alexát nagyon sokan kikezdték az elmúlt időben, hisz egy nála 26 évvel idősebb úriemberrel kötötte össze az életét rövid ismeretség után. A spirituális tanító mellett rendre hangoztatja, számára nem csak a kor, más külsőségek sem fontosak már, ennek ellenére a saját alakjával régóta nem volt elégedett.

Októberben Instagram-posztban kért segítséget a rajongóitól, de akár szponzorok támogatását is szívesen fogadta volna, hogy megszabaduljon a felesleges kilóitól.

Koholák Alexa, aki egyébként már Farkas Alexandra néven szerepel az Instagram-oldalán, elárulta, hogy a boldogság, elégedettség is közrejátszott, hogy felkúsztak rá a kilók. Nagyon boldog a férje mellett, nincs benne megfelelési kényszer, így nem is figyelt annyira oda az alakjára. Azonban ahogy egyre többet mutatott a mérleg, úgy zavarta egyre jobban a kialakult zsírpárnák mennyisége.

Fotó: Alexa / Instagram

Miután meghozta az elhatározást, kemény diétába kezdett, órákat edzett a fitneszteremben, ami meg is hozta számára a várt hatást, újra nádszál vékony és nagyon elégedett most magával.

De nem csak a fogyására nagy büszke. "Örökkön örökké és még tovább!" – írta legutolsó közös képéhez, amelyen férjével látható. Alexa nem tagadta, voltak pillanatok, amikor őt is nagyon megviselték, hogy sokan bántják szerelme miatt, de eddig mindig felülkerekedett a rosszakarókon.

Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam. Végre nem a megfelelési kényszerem győzött, végre a tiszta boldogság vette át a szerepet az életemben, ezt láttátok rajtam. Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom. Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor hidd el, valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő, visszahízok, mert nem szeretném már bebizonyítani senkinek, mennyire "jócsaj” is vagyok.

Fotó: Alexa / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek