Starity

Visszatérésére készül a HIM egykori frontembere, Ville Valo

2018. szeptember 03. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A HIM tavaly jelentette be, hogy feloszlik, ám úgy tűnik, nincs minden veszve.

hirdetés

Ville Valo korábban sem csinált titkot abból, hogy nem adja fel a zenélést azt követően sem, hogy zenekara, a HIM feloszlott, ám arra talán még a rajongók sem számítottak, hogy ilyen hamar visszatér a frontember. Az énekes ugyanis nemrég nyilvánosságra hozta, hogy szeptember 21-én új kislemezzel jelentkezik új projektje, a Ville Valo & Agents keretein belül.

A HIM egyébként 26 év után, a Bang & Whimper elnevezésű turné keretein belül vett érzékeny búcsút a rajongóktól. Az együttes fennállása során nyolc nagylemezt dobott piacra, melyeken olyan nagy sikerű szerzemények kerültek elhelyezésre, mint a Wicked Game, a Join Me in Death, a Pretending, a The Funeral of Hearts, a Wings of a Butterfly, a Killing Loneliness, a Vampire Heart, a The Kiss of Dawn, a Heartkiller és a Tears on Tape – többek között.

Ami Valo visszatérését illeti, a rajongóknak már nem kell sokáig türelemmel várniuk, mivel az énekes azt is elárulta, hogy az új kislemez egy közelgő stúdióalbum megjelenésének előszele, ami várhatóan 2019 elején jelenik meg, és amelyet a már elhunyt finn zenész, Rauli ‘Badding’ Somerjoki ihletett.

via Loudwire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek