Starity

Karácsony a Soy Luna sztárjaival

2017. december 05. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 24. már közelebb van, mint gondolnád, ezért kifaggattuk a Soy Luna sztárjait a karácsonyról. Hogyan ünnepel Karol Sevilla és Ruggero Pasquarelli a családjával? Hol töltenék el a legtökéletesebb karácsonyt? Minden kérdésedre választ kapsz!

hirdetés

Interjú Karol Sevillával, aki a címszereplőt, Lunát alakítja a népszerű sorozatban

Mit jelent számodra a karácsony?

A karácsony nagyon-nagyon fontos nekem, egy különleges szakasza az évnek, amit a családdal és a legjobb barátaimmal tölthetek. A béke és a boldogság időszaka.

Mi a legkedvesebb karácsonyi emléked?

A kedvenc karácsonyi emlékem a családommal kapcsolatos. Még Mexikóban voltam mindenkivel, akit ismerek és szeretek, vagyis az egész családommal, nem csak a közeli családtagokkal: ott voltak az unokatestvéreim, a nagybácsijaim, a nagynénim, mindenki! A karácsony mindig egy boldog időszak számomra, és a családdal töltött minőségi idő olyan kincs, amit nem lehet pénzen megvásárolni.

Mik a családod karácsonyi szokásai?

Talán a kaja a legjellegzetesebb, hisz mindenkinek megvannak azok a tipikus ételek, amiket karácsonykor eszik. Természetesen az ajándékosztás sem maradhat el, a családomban két ajándékot adunk – egy jól kigondolt, komoly ajándékot, illetve egy másikat, ami inkább vicces. Ja, és a karaokénak is nagy hagyományai vannak nálunk. Vicces mexikói dalokat éneklünk közösen.

Mi a karácsonyi vacsora nálatok?

Egy Romeritos nevű étel, amiben csirke, gyógynövények és garnéla van. Nagyon finom! Minden évben az apukám főzi nekünk.

Mit kérsz karácsonyra?

Őszintén szólva nagyon szeretnék a családommal lenni Mexikóban, de dolgoznom kell. Persze az is szórakoztató, de jó lenne otthon lenni.

Szereted az ünnepi vásárlást?

Igen, imádom, ezért elég megterhelő időszak ez a bankegyenlegemnek.

Melyiket élveznéd jobban: meleg, napos vagy hideg, havas karácsonyt?

Egy álmom válna valóra, ha havazna Mexikóban – mint ahogy a karácsonyi filmekben is. Ettől még különlegesebb lenne az ünnep.

Korán kelsz karácsony napján vagy szeretsz sokáig aludni aznap?

Szeretek sokáig aludni. Otthon csak a vendégek érkezése előtt negyedórával kelek fel. Mindig az anyukám ébreszt, és extragyorsan kell zuhanyoznom. Olyankor mindig nagy a kapkodás!

Hol töltenéd a legtökéletesebb karácsonyt?

Ez könnyű, számomra a legtökéletesebb karácsony természetesen Mexikóban lenne, a családommal. Az egész napot együtt töltenénk.

Interjú Ruggero Pasquarellivel, aki Matteót játssza a sorozatban

Mit jelent számodra a karácsony?

Imádom a karácsonyt, hiszen azt jelenti, hogy a családommal lehetek. Tehát a karácsony számomra egyenlő a boldogsággal. Az egyetlen olyan időszak az évben, amikor az egész családom együtt van, és ezt nagyon élvezem.

Mi a legkedvesebb karácsonyi emléked?

Kiskoromban kaptam egy kutyát karácsonyra, és ez a legjobb dolog volt nekem a világon. Wendy volt a neve, és imádtam. Annyira izgatott voltam, amikor megkaptam, hogy még az orrom is elkezdett vérezni. 

Mik a családod karácsonyi szokásai?

Felváltva vagyunk a szüleim családjaival: ha a december 24-ét az anyukám családjával töltjük, akkor a 25-ét az apukám családjával. Anyukámék Nápolyban, apukámék pedig Pisciottában laknak.

Mi a karácsonyi vacsora nálatok?

Imádom a karácsonyi kajákat, nagyon sokat eszünk. Délután 1-kor kezdünk, és este 8-ig meg se állunk, vagyis 7 órán keresztül eszünk. Ha hazamegyek Olaszországba karácsonyra, akkor úgy érzem magam, mint a Mikulás, mert annyit eszek. Elég hamar hasat növesztek

Mit kérsz karácsonyra

Tavaly nem sok ajándékot kaptam. Idén meglepetést szeretnék. De ha a családommal lehetnék, az jelentené a legnagyobb örömet.

Szereted az ünnepi vásárlást?

Csak a kajavásárlás érdekel. Most, hogy már öregebb vagyok, úgy érzem, hogy nekem kéne főznöm karácsonyra. Tudok főzni, úgyhogy szívesen kipróbálnám, milyen egy igazi karácsonyi lakomát összehozni.

Melyiket élveznéd jobban: meleg, napos vagy hideg, havas karácsonyt?

Általában, napos, meleg helyen töltöm a karácsonyt, ami elég vicces – de jobban tetszene egy téli ünnep, hóval.

Korán kelsz karácsony napján vagy szeretsz sokáig aludni aznap?

Az alvás a titkos szuperképességem, szóval imádok sokáig aludni. Muszáj végre kialudnom magam!

Hol töltenéd a legtökéletesebb karácsonyt?

A legtökéletesebb karácsony az, amit azokkal tölthetek, akiket a legjobban szeretek: a családommal, a barátnőmmel és az ő családjával lennék. Egész nap ennénk, és jól éreznénk magunkat.

Soy Luna epizódok december 21-ig hétfőtől csütörtökig 19:00-kor a Disney Csatornán!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek