Starity

Megérkezett a legújabb Santana-lemez

2010. október 08. 16:04   |   Szerző: Lillianne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói énekes-gitáros, Santana már több mint 40 éve ontja magából a slágereket, és idén is megörvendeztet bennünket egy újabb albummal néhány év kihagyás után.

hirdetés
Megérkezett a legújabb Santana-lemez

Az album címe Guitar Heaven. Várhatóan ez is hatalmas siker lesz, mint az elmúlt évek albumai. Ehhez a lemezhez is több tehetséges előadó adta a nevét, működött közre, csakúgy, mint az elmúlt években.

A hatalmas sikereket elért Grammy-díjas énekes-gitáros, Santana idén 2010. szeptember 21-én jelentette meg legújabb albumát, sok millió rajongó nagy örömére. Ez a lemez lesz a 29. Santana neve olyan nagy sikerű dalokhoz kapcsolódik, mint a Rob Thomasszal közös duettje, a Smooth; a Wyclef Jeannal és a The Product G&B-vel közös dala, a María, María; a Michelle Branchcsel közös száma, a Game of love, vagy Chad Kroegerrel közös duettje, az Into the Night, valamint a Steven Tylerrel közös slágere a Just Feel Better,  illetve a Sean Paullal és Joss Stone-nal közös szerzeménye, a Cry Baby Cry. Ez a felsorolás csak néhány remekmű a sok közül.

Az albumon olyan előadók működnek közre, mint Chris Cornell, a Soundgarden frontembere; ismét Rob Thomas, a Matchbox Twenty frontembere; Chester Bennington, a Linkin Park frontembere; Joe Cocker, Nas,  hogy csak néhány nagy nevet említsünk a sok közül. Az albumon 12 dal kapott helyet.

Íme egy kis ízelítő az új albumról:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek