Starity

Többszörösen megrongálták a hollywoodi Hírességek Sétányát

2016. június 15. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen tény, hogy Los Angeles egyik legnépszerűbb utcája a Nyugat-Hollywoodban található Hírességek Sétánya, ahol megközelítően 2500 csillag foglal helyet.

hirdetés

E csillagok egy-egy olyan, a közszférában dolgozó híresség nevét viselik, aki kiemelkedő munkásságával maradandót alkotott, így helyet érdemelt a halhatatlanok között. Akadnak köztük színészek, zenészek, televíziós személyiségek is – ez utóbbi kategóriába sorolhatja magát Donald Trump, a republikánus párt elnökjelöltje is, akit 2007-ben, a The Apprentice című tévéműsorban nyújtott munkájáért tüntettek ki a csillaggal.

A már jó ideje a politikai életben tevékenykedő ex-tévésztár csillagát a közelmúltban több ízben is megrongálták a járókelők: volt, aki rávizelt, más graffitivel rongálta meg, megint más itt végeztette el háziállata nagydolgát. A Trump nézeteivel szembenállók csoportja már petíciót is indított a csillag eltávolíttatása érdekében, ám az a mai napig is a helyén van.

Fotó: Twitter 
Fotó: Twitter
Nem győzik tisztítani, renoválni a csillagot I Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek