Starity

Megjelent Cody Walker bemutatkozó filmjének az előzetese

2016. május 10. 08:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nicolas Cage főszereplésével készült háborús drámában Codyt West szerepében láthatjuk viszont a filmvásznon.

hirdetés
Megjelent Cody Walker bemutatkozó filmjének az előzetese

A napokban került fel az egyik legnagyobb videómegosztó oldalra annak a háborús drámának az előzetese, melyben Cody Walker első, önálló szerepében látható. Cody bátyja, Paul Walker tragikus balesete után kóstolhatott bele a színészkedésbe, amikor is elvállalta elhunyt testvére még hiányzó jeleneteinek leforgatását a Halálos iramban 7 című akciófilmben.

A tavaly nyáron, Mario van Peebles rendezésében forgatott USS Indianapolis: Men of Courage címet viselő, a második világháborúban játszódó filmdrámában Cody olyan neves kollégáktól leshette el a mesterség fortélyait mint Nicolas Cage – akit az alkotás főszerepében láthatunk – valamint Tom Sizemore és Thomas Jane.

A megtörtént eseményeket feldolgozó dráma az USS Indianapolis hadihajó legénységének tragikus történetét mutatja be, melyet egy japán tengeralattjáró megtorpedózott, és elsüllyesztett, a túlélők pedig öt napig hánykolódtak a tengeren, mire sikerült kimenekíteni őket. A legénység nagy része a tengerben lelte halálát, a 800 tengerészből mindössze 317-nek sikerült életben maradnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek