Starity

Gigi Hadid kiállt Taylor Swift mellett

2016. február 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi napok botrányai után minden bizonnyal jól esik a Grammy-díjas énekesnőnek barátai támogatása.

hirdetés
Gigi Hadid kiállt Taylor Swift mellett

Múlt csütörtökön robban ki a háború ismét Taylor Swift és Kanye West között, amikor a rapper az énekesnő határozott kérése ellenére durván beszólt neki legújabb, Famous címre keresztelt szerzeménye útján, mely rekordidőn belül bejárta a világsajtót. Megalázottságában Taylor napokig nem nyilatkozott az ügy kapcsán, a hétfői Grammy-díjátadón mondott beszéde azonban ékes bizonyítéka volt annak, hogy igenis a szívére vette a csúnya sértést.

Természetesen szerettei és rajongói egy emberként álltak ki az énekesnő mellett, köztük egyéb elfoglaltságai miatt a világ túlsó felén tartózkodó Gigi Hadid is, aki úgy nyilatkozott, hogy nem lepte meg Tay újbóli győzelme a Grammy-díjátadón, és teljes vállszélességgel támogatja az énekesnőt.

Egy másik rendezvényen volt jelenésünk Karlie Kloss-szal – aki szintén az egyik legjobb barátnője Taylornak –, amikor megtudtuk, mi történt. Küldtünk neki egy videót, melyben azt üzentük neki: Téged ünneplünk mi is, és azt kívánjuk, bár ott lehetnénk veled

– elevenítette fel a néhány nappal ezelőtti emléket a 20 éves szupermodell, majd így folytatta:

Persze nem voltunk meglepve, hogy nyert, hiszen nagyon tehetséges, keményen dolgozik és igazán jól bánik a rajongóival. Úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon megérdemelte a győzelmet, és nagyon büszkék vagyunk rá.

Gigi azt is elárulta továbbá, hogy édesanyja, Yolanda Foster számolt be neki Taylor híressé beszédéről, melyben visszavágott az őt megalázó rappernek. És bár maximális odaadással támogatja az énekesnőt, rajongói mégis azzal vádolták meg Gigit, hogy szerepet játszik csupán, hiszen ő maga is részt vett azon a bizonyos divatbemutatón, ahol első ízben csendült fel a Taylort lejárató dal. Nem csoda, ha rosszul esett a rágalom a modellnek, és a Twitteren üzent utálóinak az ominózus eseménnyel kapcsolatban, biztosítva őket Taylor iránti hűségéről.

Az, hogy megjelenek valahol, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy egyet is értek az ott felcsendülő zene mondanivalójával. A barátaim tudják, hogy hűséges vagyok hozzájuk

– csiripelte a szőke bombázó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek