Starity

Hutch Dano és Kelsey Chow új Disney-filmben

2010. szeptember 25. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Den Brother egy 2010-es eredeti, Disney csatorna által készített film, aminek főszerepében Hutch Dano, Genevieve Hannelius és Kelsey Chow áll. A film amerikai premierjét 2010. augusztus 13-án rendezték meg.

hirdetés
Hutch Dano és Kelsey Chow új Disney-filmben

A történetet Michael Horowitz találta ki, a producer Mark L. Taylor – ugyanaz, aki a High School Musical 2-ben is segédkezett. Mellékszereplőként láthatjuk Vicki Lewist, Kelly Gouldot, Taylar Hendert és David Lambertet is.

A történet szerint Alex Pearsont (Hutch Dano) otthon hagyják a húgával egy kis időre a szülei, ám sok gondja lesz vele. Eközben Alex a suli legmenőbb csaja, Matisse Burrows (Kelsey Chow) kegyeiért is harcol, és a hokicsapatban is próbál minél jobban teljesíteni...

A film az Egyesült Államokban készült, és angol nyelvű. Az USA-ban, Kanadában már leadták a tévében, de Ausztráliában és Spanyolországban csak novemberre várható; Brazíliában, Mexikóban, az Egyesült Királyságban pedig csak a 2010-es év végére, vagyis decemberre. A magyar premierről még nem tudunk semmit, valószínűleg az még csak 2010-re várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek